Toch nog op vakantie naar Griekenland // LESBOS VLOG #1

Toch nog op vakantie naar Griekenland // LESBOS VLOG #1

24 augustus 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor de eerste vakantievlog van 2020, want mijn moeder en ik gingen toch nog op vakantie naar Griekenland. We bezochten het prachtige eiland Lesbos waar ik natuurlijk weer een heleboel voor jullie heb gefilmd. Vandaag dan ook de eerste vlog met daarin plaatsen zoals Molivos, Sigri, Skale Eressos, Skala Sikaminea, Skala Kalloni, het Aquaduct van Moria en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×