To Much Information TAG

6 januari 2016 No Comments

to much information tag

Alweer een tijdje geleden tagde Fabiënne mij om de TMI TAG; ook wel de ‘To Much Information’ TAG; in te vullen. Deze tag bestaat uit 50 persoonlijke vragen; van vervelende breakups tot aan wat ik mis op het moment. Aangezien ik een tijd lang allemaal video’s gepland had staan rondom de feestdagen; heeft het wat langer geduurd voor ik hem kon opnemen voor jullie; maar vandaag is hij er dan toch echt! Ik beantwoord alle 50 vragen voor jullie; en hoop dat jullie me weer een beetje beter kunnen leren kennen hiermee.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×