Tips voor een mooie Instagram feed

21 juli 2017 No Comments

Een mooie Instagram feed: veel mensen willen er graag één hebben. Zelf ken ik de struggle maar al te goed: hoe krijg je nu precies die mooie feed voor elkaar? Ik geef je in deze video een aantal tips om je feed mooi en bij elkaar passend te krijgen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Het artikel over de Instagram Shadowban

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×