Tips tegen een winterdip & voor een positievere mindset // REAL TALK #7

Tips tegen een winterdip & voor een positievere mindset // REAL TALK #7

13 september 2020 No Comments

Vandaag is het tijd voor alweer de zevende aflevering van mijn Real Talk serie. In deze serie beantwoord ik al jullie vragen rondom body positivity, self love en mental health. Vandaag heb ik het o.a. over tips tegen een winterdip nu de grauwere dagen er weer aan komen, geef ik tips voor een positievere mindset en vertel je hoe je productiviteit en mental health kunt combineren. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×