Tips voor productiviteit & pashokjes shoplog // WEEKVLOG #29

25 oktober 2017 No Comments

Afgelopen week was mijn laatste schoolweek voor de herfstvakantie waarin ik nog flink aan de bak moest. Daarnaast leek het me leuk om jullie in deze weekvlog te laten zien hoe ik zo productief mogelijk probeer te zijn en mijn blog, YouTube kanaal, studie en eigen paard allemaal combineer. Aan het eind van de week ging ik ook nog 2 keer shoppen en laat jullie een kleine pashokjes shoplog zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×