Tip | Zomerse Drankjes receptenboekje van HEMA

14 april 2015 3 Comments

hema spul

Zo eens in de zoveel tijd loop ik eens de HEMA binnen om te kijken of ze leuke spulletjes hebben. Bijna nooit kom ik met lege handen de winkel uit. Ook van de week was het weer zo ver: ik liep voor werk eventjes langs en zag dit ontzettend leuke Zomerse Drankjes receptenboekje liggen. Ik nam het mee samen met rietjes en een leuke mason jar dupe.

boekje

Dit is het boekje. Het zit in elkaar met een ringetje, waardoor je makkelijk door kunt slaan naar de goede pagina en het boekje niet al te veel ruimte in beslag neemt. Het boekje heeft allerlei verschillende soorten drankjes erin staan. Van smoothies tot aan cocktails, voor iedereen zit er wel iets lekkers bij. Ook de vormgeving van het boekje is ontzettend leuk. Ik heb voor jullie een aantal pagina’s op de foto gezet zodat je weet wat je kunt verwachten.

IMG_0543

IMG_0545

IMG_0547

Dit zijn alleen maar een paar voorbeelden van recepten die in het boek staan. Er zijn er nog veel meer, en ik denk dat er voor iedereen wel iets bij zit wat die lekker vindt.

IMG_0551

Bij het receptenboekje kocht ik ook nog deze dupe van de welbekende mason jar. Toen ik deze zag staan kon ik het niet laten om hem mee te nemen, want kijk nou hoe schattig! Op de pot staat This is my favorite jar, en aan de andere kant staat love. Zo heeft de HEMA haar eigen draai gegeven aan de mason jar.

Bij de pot kocht ik ook nog een bijpassend setje rietjes. Ik zie mezelf in de zomer al helemaal zitten met een lekker zelfgemaakt drankje in de pot, lekker relaxend in de zon.

Zomerse Drankjes receptenboek €3,00
Mason Jar dupe €2,50
Setje met 40 rietjes €2,00

Ik heb met dit leuke receptenboekje alleen nog maar meer zin in het lekkere weer! Dus laat het maar komen!

3 Comments

 • Sheela 14 april 2015 at 14:22

  Dit zijn we gewoon van de hema, ze komen altijd met blijmakers. Heel leuk!

 • Maliné 14 april 2015 at 08:00

  Wat een leuk boekje! En die Mason Jars vind ik zó schattig!

 • Kirsten 14 april 2015 at 06:36

  Dat is inderdaad een onwijs leuk idee! Ik zag ze al in het foldertje staan ja, maar begin wel nieuwsgierig te worden nu het wat lekkerder weer wordt.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×