Tip: HEMA Planner

2 februari 2014 5 Comments

DSCF8747

Ik merk dat jullie mijn planning (anti-stress) en studietips erg leuk vonden, en daarom heb ik vandaag een leuke tip voor jullie! Ik was laatst aan het rondsnuffelen in de HEMA, om te kijken of ze misschien nog leuke dingen hadden toen ik dit leuke whiteboard tegen kwam. Hij leek me ontzettend handig, en daarom dus ik hem mee!

DSCF8749

Dit is het whiteboard. Hij is ongeveer 40 x 40 cm groot, en heeft een hele handige weekplanner erop staan. Naast het whiteboard zelf, zit er ook nog een stift bij, met een wisser op de dop, schroeven om hem eventueel aan de muur op te kunnen hangen en een aantal leuke magneetjes met leuke tekeningen erop. De tekeningen zijn misschien wat kinderlijk, maar ik vind ze zelf juist ontzettend schattig!

DSCF8753

Aangezien de planner vier kolommen per dag heeft kun je hem op verschillende manieren indelen:

 • Per dagdeel
  Wanneer je de planner op deze manier inplant, kun je de kolommen ‘ochtend’, ‘middag’, ‘avond’ en ‘nacht’ noemen. Op deze manier kun je je afspraken in het juiste dagdeel opschrijven en heb je een goed overzicht van wat je op een dag allemaal moet doen. Zelf vond ik dat niet heel erg handig omdat ik liever een schema maak van mijn week zoals ik hier heb laten zien. Dit zou dus nogal dubbel worden.
 • Per persoon
  Wanneer je de planner nou met het hele gezin wilt gebruiken kun je dit natuurlijk makkelijk doen door boven iedere kolom de naam van de betreffende persoon neer te zetten. Vervolgens kun je op de kalender belangrijke afspraken neerzetten, zoals afspraken bij de tandarts, werktijden etc. Op deze manier kan de rest hier eventueel rekening mee houden met bijvoorbeeld het eten o.i.d. Wij hebben hier thuis een thuiskalender voor, maar dit is natuurlijk ook een handige manier!
 • Per onderwerp
  Op deze manier heb ik mijn planner zelf ingedeeld. Per kolom heb ik een bepaald onderwerp opgeschreven. Zelf heb ik hem ingedeeld in de onderwerpen ‘school’, ‘werk’, ‘blog’, en ‘overig’. Op deze manier kan ik heel duidelijk zien wat ik welke deadlines ik heb, waar ik naartoe moet etc. Dit is voor mij een hele handige manier van indelen.

DSCF8755

Ik vind de magneetjes die bij het whiteboard zitten echt heel erg schattig. Ik heb er een aantal op gedaan, en ik vind het ontzettend schattig staan. Natuurlijk kun je ook alleen de magneetjes op de betreffende plek kleven zonder tekst erbij maar ik vind het wel zo overzichtelijk om ook de tijd/het gene wat ik moet doen erbij te zetten. Op deze manier wordt het bord ook nog een beetje kleurrijk!

Ik ben heel erg blij met deze planner, ik heb hem op mijn bureau gezet zodat ik wanneer ik aan het werk ga meteen kan zien wat ik allemaal moet doen. Ik vind het ook gewoon heel erg leuk staan!

Deze planner kost €5,95 en is verkrijgbaar bij de HEMA

Hopelijk hebben jullie wat gehad aan dit artikel. Ik vind het in ieder geval een heel erg handige planner. En het is zoals ik al eerder zei ook heel handig voor meerdere mensen!

Heb jij nog een leuke manier om aan te geven wanneer je wat moet doen?

  

5 Comments

 • Wooninspiratie: werkplek | 23 februari 2014 at 08:28

  […] en het geeft ook wel weer inspiratie. Maar ik denk dat ik liever iets van een prikbord of mijn planner van de HEMA ophang, dat is nuttiger en staat ook […]

 • Astrid 3 februari 2014 at 18:24

  Tof! Ik ga hem denk ik kopen 🙂

 • Laura 2 februari 2014 at 14:13

  Oh handig! Leuke tips 😉

 • Chantal 2 februari 2014 at 13:57

  Super handig, ik denk dat ik hem ook ga kopen!
  Liefs,

  http://www.blamethefireworks.com

 • Lieke 2 februari 2014 at 13:50

  Lijkt me echt een super handige planner! Bedankt voor de tip!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×