Tip | Dierenrijk kleurboek

27 januari 2015 2 Comments

IMG_0282
Een tijdje terug was ik weer eens veel te vroeg op het station, waardoor ik besloot mijn tijd te doden in de Bruna. Hier kwam ik dit ontzettend leuke kleurboek tegen, en mij kennende zat die vervolgens in mijn tas om mee naar huis te gaan. Ik was al een tijdje op zoek naar een kleurboek voor volwassenen, maar deze variant is toch wel echt op mijn lijf geschreven!

Zoals jullie misschien al wel is opgevallen aan mijn blog, houdt ik ontzettend veel van dieren. Ik doe de opleiding dier- en veehouderij, heb zelf thuis twee katten en op de manege een kwartiertje fietsen van mijn huis staat mijn paard. Toen ik dit kleurboek zag liggen was ik dan ook gelijk verkocht: een kleurboek vol met kleurplaten van dieren. En niet zo maar kleurplaten, nee prachtige kleurplaten waar je stuk voor stuk de tijd voor moet nemen.

Ik heb een aantal kleurplaten voor jullie op de foto gezet, zodat je een idee krijgt wat voor kleurplaten je kunt verwachten.

IMG_0286

IMG_0284

IMG_0288

IMG_0291

Zoals je kunt zien zijn het prachtige gedetailleerde kleurplaten, waar je zeker een poosje mee bezig bent. Behalve dieren (die ik zelf stiekem het leukste vind, anders had ik niet boek natuurlijk niet gekocht) staan er ook planten e.d. in.

IMG_0287

Dit is de eerste kleurplaat uit het boek waar ik aan ben begonnen. Het is een kleurplaat met een aantal bloemen die naast elkaar staan, en bovenin vliegen een aantal bijen. Omdat ik jullie goed wilde laten zien hoe gedetailleerd de kleurplaat is heb ik ingezoomd op de bloem die ik al heb ingekleurd.

Zelf heb ik de bloem hier met allemaal dezelfde tinten ingekleurd, wat ik een leuk effect vind geven. Maar je zou natuurlijk ook juist totaal niet natuurgetrouwe kleuren kunnen pakken, waardoor je ineens een zwarte giraf krijgt o.i.d. Kortom genoeg mogelijkheden om je inspiratie op los te laten!

Zelf merk ik dat wat iedereen zegt over de volwassenenkleurboeken waar is: je wordt er inderdaad heerlijk ontspannen van. Dat komt doordat je eventjes lekker de tijd neemt om goed na te denken over welke kleuren je kunt gebruiken en je creativiteit kwijt kunt. Ik vind het heerlijk en denk dat ik dan ook nog veel ga kleuren de komende tijd, want ik zal hier zeker nog lang mee doen!

Het Dierenrijk kleurboek door Millie Marotta is te koop op bol.com voor €9,99.

2 Comments

 • Bettie 27 januari 2015 at 17:28

  Deze versie kende ik nog niet. Ziet er wel heel erg leuk uit. Ik kleur ook al ruim een jaar in mijn boeken. Ben zo een aantal uur verder.

  • Irina 27 januari 2015 at 20:20

   Ja het is echt een heel erg leuk boek, zeker voor dierenliefhebbers!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×