This or That TAG

27 april 2016 No Comments

This or That TAG

Toen ik laatst bij Joyce de This or That TAG voorbij zag komen besloot ik dat ik het wel leuk vond om hem ook in te vullen. De TAG is al redelijk oud, maar ondanks dat natuurlijk nog altijd even leuk! Ik moet binnen 6 verschillende categorieën steeds kiezen tussen twee dingen. Jullie leren me dus weer wat beter kennen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×