This month – September

1 september 2015 4 Comments

this month september

Het is alweer 1 september, we gaan een nieuwe maand in en daarom is het weer tijd voor een ‘This Month’ artikel! In deze serie schrijf ik iedere maand een artikel over wat ik deze maand van plan ben en wat mijn doelen zijn, daarnaast kijk ik natuurlijk terug op mijn doelen van afgelopen maand! Veel leesplezier.

Afgelopen maand was een tijd van bloggen en veel werken. Je kunt dan ook al raden welk doel van afgelopen ‘This Month – August‘ artikel ik niet heb gehaald. Juist: het sporten. Minimaal 1 keer sporten per maand naast het paardrijden? Geen 1 keer gehaald. Oeps. Volgende maand beter? Laten we het hopen.

Mijn andere doelen zijn wel gelukt: ik kreeg duidelijkheid over mijn baan (hallo vast contract!), maakte een back to school video waarin ik mijn school essentials liet zien en luisterde goed naar mezelf wat betreft wat ik wel en niet wilde.

Daarnaast was augustus een maand waarin Brownie ziek werd, maar gelukkig gaat het nu al een stuk beter met haar. Na 2 keer een injectie met penicilline is het grootste gevaar weg, en moeten we pas weer bellen wanneer het slechter gaat. Voorlopig is het dus veel met haar stappen, om de zwelling in haar been tegen te gaan. Ik ben allang blij dat ze zich weer beter lijkt te voelen!

Aankomende maand is mijn laatste maand werken voor ik op vakantie ga. Ik moet de komende weken wel veel werken, zo’n 25 tot 30 uur per week. Daarnaast wil ik artikelen en filmpjes vooruit gaan werken, zodat wanneer ik op vakantie ga er wel gewoon dingen online blijven komen. Hoe ik het ga doen met de Ordinary Week Recap artikelen? Ik hoop dat ik wifi heb die goed werkt daar, zodat ik op die manier de artikelen alsnog online ga kunnen zetten. Zo niet dan maak ik 1 hele grote recap van mijn vakantie voor jullie!

Goals for September

Maar goed, een maand vol met werken en bloggen dus. Vandaar dat ook mijn doelen voor de maand daarop gericht zijn.

Artikelen en filmpjes vooruit werken
Ik ga 2 weken op vakantie, waardoor ik minimaal 2 filmpjes en 6 artikelen mis. 2 Daarvan zijn natuurlijk de Ordinary Week Recap artikelen, waarvan ik nog niet goed weet hoe ik het ga doen, daar laat ik later meer over weten. De rest van die filmpjes en artikelen wil ik gewoon klaar hebben staan, zodat ik daar op vakantie niet over hoef te stressen. Sowieso lijkt het me een fijn idee om een stukje vooruit te werken met mijn blog, al is het maar een weekje of 2. Op die manier heb ik altijd artikelen klaar staan wanneer ik een keer wat drukker ben en op die manier staan er altijd kwalitatief goede artikelen online, ook in drukke periodes.

SPORTEN
Even in hoofdletters zodat ik het extra duidelijk maak voor mezelf: ga sporten. Naast het paardrijden doe ik eigenlijk niets aan sport, en dat wil ik wel doen. Daarom wil ik voor ik op vakantie ga (waar ik al helemaal niet sport) nog even lekker sporten. Als ik het eenmaal doe is het altijd heerlijk, maar mezelf zover krijgen is meestal het probleem.

Mijn kamer opruimen
Iets wat ik al een hele tijd wil doen maar alsmaar de tijd niet voor heb/neem is het opruimen van mijn kamer. Ik ben laatst begonnen met het uitzoeken van mijn make up stash, maar de rest van mijn kamer is ook hard nodig. Deze maand moet ik ergens gaan zien tijd te vinden, dan ziet het er ook een beetje fatsoenlijk uit als we straks op vakantie zijn en de buren voor de katten komen zorgen.

En dat zijn dan alweer mijn doelen en plannen voor de komende maand. Niet heel erg bijzonder, maar wel nodig. Nog even een maandje bikkelen om vervolgens even 2 weken te ontspannen: heerlijk.

Vandaag ga ik overigens een dagje bloggen, lekker vooruit werken (werken aan dat doel), dus als jullie nog ideeën hebben voor artikelen of filmpjes die jullie echt voorbij willen zien komen: let me know!

4 Comments

 • Floor 1 september 2015 at 17:14

  Leuke plannen heb je! Ik moet ook echt eens mijn kamer goed gaan opruimen, haha

 • Iep 1 september 2015 at 14:02

  Leuke plannen zeg!
  Liefs

 • Lilussh 1 september 2015 at 13:34

  Vroeger ruimde ik ook bijna nooit mijn kamer op, ik vond het vreselijk. Nu ben ik zo OCD, ik moet elke dag alles opruimen en stofzuigen, kan gewoon niet in mijn kamer zitten als er rommel ligt en haar op mn vloer bvb. Ik denk dat je er een leuke gewoonte van moet maken. Bijvoorveeld door muziek op te doen tijdens het opruimen, je kamer te decoreren en roomspray te gebruiken. xxx

 • Ria 1 september 2015 at 11:47

  Leuke plannen. Heb je nog tips over kamer opruimen? Mij lukt het niet… Maar het is natuurlijk vooral een kwestie wan weggooien en plaatsmaken (daarvoor moet ik ook dingen wegdoen) en kiezen… En tijd maken…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×