This month – October

1 oktober 2015 No Comments

IMG_1898

Het is alweer 1 oktober, wat niet alleen betekend dat het weer tijd is voor mijn ‘This Month’ artikeltje van vandaag, maar ook dat mijn vakantie steeds dichterbij komt! Vandaag vertel ik weer hoe de afgelopen maand is verlopen, en natuurlijk over mijn doelen en plannen voor de komende maand: oktober!

Afgelopen maand heb ik eigenlijk vooral heel erg veel uren staan werken, en mijn vrije dagen benut aan het schrijven, fotograferen en filmen voor nieuwe artikelen. En alweer heb ik het doel om te sporten dat ik in het This Month – September artikel aan mezelf gaf niet waargemaakt.

Dat had wel een extra reden dit keer: ik kreeg hele erge last van mijn arm waardoor ik heel erg voorzichtig moest zijn hiermee. We dachten dat het een slijmbeursontsteking was, maar inmiddels gaat het gelukkig al wat beter, en kan ik al weer meer dingen doen.

Mijn andere doelen zijn wel aardig gelukt: ik ruimde mijn kamer al aan het begin van de maand op, en deze is ook nog altijd aardig netjes gebleven. Alleen mijn kasten moeten nog, waarvan mijn kledingkast het ergste is. Deze ben ik van plan in de komende dagen nog te doen, want er moet gewoon veel weg, veel uitgezocht en ook gewoon weer netjes opgehangen i.p.v. dat het overal door de kast rondslingert.

Het vooruit werken is ook goed gelukt: ik hoef nog maar een paar artikelen te tikken, en dan heb ik gewoon mijn hele vakantieperiode overbrugt. Kan ik met een gerust hart op vakantie gaan, en hoef ik daar niet afhankelijk te zijn van wifi: heerlijk rustig.

Aankomende maand staat in het teken van ontspannen: ik ga op vakantie en moet van mezelf meer rust gaan nemen en tijd voor mezelf nemen. Ik merk dat ik vaak te veel van mezelf vraag, dat ik daardoor heel erg moe ben en ook minder goed in mijn vel zit. De komende maand wil ik dus meer tijd voor mezelf gaan nemen!

Goals for October

Mijn doelen zijn dan ook gericht op ontspanning, en tijd nemen voor mezelf. Kijk maar mee!

Minimaal 2 boeken lezen
Wanneer ik op vakantie ga lees ik altijd veel meer dan wanneer ik thuis ben. 2 boeken kan ik makkelijk halen, dat weet ik zeker, maar toch wil ik mezelf dit als doel stellen. Ik moet gewoon even de tijd nemen om rustig te gaan zitten lezen, zonder dat ik alsmaar wordt afgeleid door dingen die nog moeten etc. En wanneer is dat nou makkelijker dan op een strand, in de zon?

Afspreken met vrienden
Ik merk dat ik heel weinig afspreek met vrienden de afgelopen tijd, omdat ik vaak werk op de momenten dat zij vrij zijn en andersom. Ik wil gewoon een keer tijd maken om af te spreken, lekker bij te praten en iets leuks te gaan doen.

Mijn kledingkast compleet uitzoeken
Mijn kledingkast is propvol, zo vol dat er niet erg veel meer bij kan. En dat terwijl er heel erg veel spullen in hangen/liggen die ik eigenlijk nooit meer draag. Het is tijd om het allemaal eens flink uit te zoeken, zodat ik een overzicht heb van wat ik eigenlijk allemaal heb dat ik WEL echt draag.

Sporten
Ja, ook deze behoort weer in het rijtje. Niet meer in hoofdletters, omdat dat toch niet heel erg leek te helpen. Ik weet dat ik mezelf beter voel wanneer ik vaker sport, en ook op internet kun je vaak vinden dat er een stofje vrij komt bij het sporten waardoor je je beter in je vel gaat voelen. Dat is dan ook de reden waarom ik vaker wil sporten, niet omdat ik wil afvallen o.i.d. maar omdat ik me er beter door ga voelen.

Genieten van mijn vakantie
Ik ga voor het eerst in iets meer dan 2 jaar weer echt op vakantie. Tussendoor ben ik wel een paar keer een paar dagen weg geweest naar Londen, maar nooit echt op vakantie zoals dit. Ik hield er namelijk nooit van, ik miste mijn dieren thuis, mijn vriend en dacht alleen maar aan alles wat ik thuis wel kon doen en daar niet. Dit jaar was het mijn idee om op vakantie te gaan, en iedereen keek me er dan ook raar om aan. Ik wil dit keer gewoon gaan genieten van het feit dat ik vakantie heb, niks moet en even lekker genieten.

Op mijn gemak bloggen
Ik wil proberen vooruit te blijven werken voor mijn blog, zodat ik straks standaard een week of 2 aan artikelen klaar heb staan. Dit scheelt mij een heleboel stress, waardoor ik lekker kan relaxen wanneer ik dit nodig heb. Of spontaan afspreken met vrienden, i.p.v. niet kunnen omdat ik nog aan dat artikel voor de volgende dag moet werken.

En dat zijn dan alweer mijn plannen en doelen voor de komende maand: ontspannen en tijd voor mezelf nemen. Klinkt lekker toch? Ik bikkel nog eventjes door om de laatste dingen te regelen voor mijn vakantie, en spreek jullie zaterdag weer!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×