This month – December

1 december 2015 1 Comment

this month december

Er is alweer een maand voorbij; nog één maand en we zitten alweer in 2016. De tijd gaat echt ontzettend snel, en juist daarom is het belangrijk om af en toe even stil te staan en jezelf te bedenken wat je echt wilt en doelen te stellen. Vandaag doe ik dat weer samen met jou; en natuurlijk kijken we ook terug op afgelopen maand.

Afgelopen maand ging ik naar de open dag van Hogeschool Utrecht en ontdekte daar dat de studie Journalistiek me wel heel erg leuk lijkt. Ik blijf wel nog even verder kijken: maar Journalistiek maakt een goede kans!

Daarnaast ging ik 2 keer naar de bioscoop; naar het laatste deel van the Hunger Games serie, en het tweede deel van the Mazerunner. Van die tweede hebben jullie de review al kunnen lezen, en van the Hunger Games komt a.s. donderdag de review online!

Verder heb ik deze maand een aantal hele leuke dingen geregeld rondom mijn blog en youtube; waaronder het feit dat ik me heb aangesloten bij een youtube netwerk! Onwijs gaaf natuurlijk, en ik ben er ook ontzettend blij mee. Verder ben ik druk bezig geweest met voorbereidingen treffen voor het 2 jarig bestaan van Ordinary Odd volgende week! Ik heb een hele leuke verrassing voor jullie, maar daarover later meer!

Goals for December

Het 2 jarig bestaan van Ordinary Odd goed vieren
Zoals ik al zei heb ik een hele leuke verrassing voor jullie, en ik kan dan ook niet wachten tot het zo ver is om het met jullie te delen! Ik ben iedere dag bezig met het treffen van de voorbereidingen; en ben zelf echt ontzettend blij met wat er gaat komen! Oke, ik zal erover ophouden want ik kan toch nog niks vertellen. Volgende week!

Goed plannen en vooruit werken
December wordt een drukke maand op het gebied van werk, blog en youtube. Vanwege de feestmaand is het op werk druk en zal ik dan ook veel op werk moeten zijn: meer dan normaal. Dat betekend dat ik minder tijd heb dan normaal voor mijn blog; maar ik wel veel moet gaan doen (waarom horen jullie volgende week). Het is dus belangrijk dat ik de momenten die ik heb ga gebruiken om goed vooruit te werken!

Eigenlijk zijn dat al mijn doelen voor de maand! Verder wil ik gewoon gaan genieten van deze gezellige laatste maand van het jaar, en lekker samen zijn met vrienden en familie. Want natuurlijk heb ik een aantal gezellige dingen op de planning staan!

Hoe gaan jullie het jaar de komende maand afsluiten?

1 Comment

 • Joanne 1 december 2015 at 23:41

  December is inderdaad altijd een drukke maand! Dan is mijn agenda altijd mijn redding haha! Alles even goed op een rijtje en zonder gestrest gevoel het nieuwe jaar in 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×