This month – August

4 augustus 2015 2 Comments

thismonthaugust

Degene die mij al langere tijd volgen zullen het zich nog wel herinneren: ik maakte ‘vroeger’ iedere maand een Goals of the month artikel. Op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt. Waarom precies? Ik weet het eerlijk gezegd niet meer. Vanaf nu wil ik dit dan ook oppakken, maar het wel iets anders doen dan toen. In plaats van kortweg mijn doelen op een rijtje te zetten wil ik er ook gewoon een leuk artikel van maken waarin ik vertel waar ik op het moment mee bezig ben!

Augustus is eigenlijk helemaal geen bijzondere maand voor mij. Ik heb niet echt plannen en zie wel hoe alles loopt.

Afgelopen zaterdag (1 augustus) ging ik naar Castlefest in Lisse. Dit is een wat alternatiever festival, waar vrijwel iedereen verkleed rondloopt. Ieder jaar ga ik er heen, maar ik was nog nooit op de zaterdag geweest. Op zaterdag avond wordt de Wickerman verbrand. Dit is een bouwsel van takken, waar je vervolgens een offer mag brengen. Dit kan van alles zijn: een kaart, bloemen, een shirt, wat je maar wilt! Ik vond het heel erg bijzonder om er bij te zijn en heb het ook grotendeels gebruikt om alle rotdingen die het afgelopen half jaar zijn gebeurd in mijn leven los te laten.
Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie van jullie Castlefest kent: dus laat het vooral achter in de reacties!

Daarnaast loopt deze maand mijn contract af bij mijn werk. Ik werk nu alweer zo’n 2 jaar als caissière bij de Jumbo, en 31 augustus loopt mijn contract af. Het is op dit moment dus afwachten en hopen dat ik een vast contract zal krijgen, en zo niet dan zal ik op zoek moeten naar een nieuwe baan! *fingers crossed*

 Goals for August

Natuurlijk heb ik, ondanks dat het een rustige maand is, toch een aantal doelen voor mezelf opgesteld. Ik merk dat ik sinds ik geen doelen meer voor mezelf maakte op mijn blog, ik dit toch wel erg ben gaan missen. Tijd om mezelf weer doelen te stellen dus!

Goed naar mezelf luisteren
Dit klinkt misschien als een heel vaag doel, maar aangezien ik een lastige periode achter de rug heb, en het hier nog regelmatig lastig mee heb, wil ik hier aan werken. Dat betekend dat ik naar mezelf moet luisteren: wanneer iets niet gaat dan gaat het niet. Ik kan nou eenmaal niet 5 artikelen schrijven en 2 filmpjes opnemen wanneer ik me minder voel (anders gaat het ook al lastig hoor!), en daar zal ik me dan ook bij neer moeten leggen. In dit ‘Mijn dag in foto’s‘ artikel werd me dat heel duidelijk, en sindsdien probeer ik echt naar mezelf en mijn lichaam te luisteren.

Leuke Back To School artikelen/filmpjes maken
Augustus is voor de meesten de laatste maand voor dat de scholen weer gaan beginnen, en daarom is het de perfecte tijd om aan de slag te gaan met leuke DIY’s en andere Back To School filmpjes! Mijn eerste DIY is zondag al online gekomen, en word erg goed ontvangen door jullie! Als jullie aanvragen hebben voor Back To School artikelen of filmpjes mag je het gerust laten weten!

Duidelijkheid krijgen over mijn baan
Of ik nu de duidelijkheid krijg dat ik op zoek moet naar een andere baan, of dat ik nou een vast contract aangeboden krijg: duidelijkheid wil ik in ieder geval hebben. Natuurlijk hoop ik op de laatste, maar zo niet dan moet ik op zoek naar iets anders!

Minimaal 1 keer per week sporten (naast paardrijden)
Ik wil weer vaker sporten, en heb daarom besloten dat ik toch naast het paardrijden minimaal 1 keer per week (het liefst vaker) wil gaan sporten. Het geeft altijd een onwijs voldaan gevoel, en ik vind het ook echt leuk om te doen, alleen mezelf er toe aanzetten is nog wel eens lastig. Maar goed: JUST DO IT.

En dat is dan kort samengevat deze maand alweer. Hopelijk vinden jullie dit soort artikelen leuk! Op deze manier krijgen jullie in ieder geval weer een persoonlijke reeks artikelen te lezen, wat ik zelf toch wel een belangrijk onderdeel van mijn blog vind.

 

2 Comments

 • Kim 4 augustus 2015 at 12:26

  Wat een tof idee is dat ‘offer brengen’ zeg. 🙂
  Ik hoop dat je de doelen voor deze maand kunt behalen. Zou fijn voor je zijn.
  Liefs

 • Ria 4 augustus 2015 at 10:16

  Leuk blog Irina, zet hen op!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×