Things I like about Winter

6 december 2014 No Comments

Nu het echt koud begint te worden betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik een beetje in een winterdip terecht kom. Ik denk alsmaar alleen maar aan de negatieve kanten van de winter (denk: uren vertraging met de trein), in plaats van te denken aan de fijne dingen. Vandaar dat ik me bedacht om eens te gaan bedenken wat ik wel leuk vind aan de winter, zodat ik mezelf daar aan kan herinneren wanneer ik weer in een sleur zit.

1. Warme chocolademelk met slagroom
Wat is het toch heerlijk om helemaal verkleumd thuis te komen en dan lekker een beker warme chocolademelk met slagroom te nemen. Ik kan me daar zo erg op verheugen!

 2. De feestdagen
De winter is ook de tijd van de feestdagen! Sinterklaas komt langs en we vieren gezellig pakjesavond met onze vrienden en/of familie, en maar een paar weken later is het alweer tijd om gezellig met de familie rond te tafel te gaan met de kerstboomlichtjes aan. Heerlijk.

3. Een goed excuus om te shoppen
Als vrouw zijnde vind ik het heerlijk om lekker te gaan shoppen, en wat is nou een beter excuus dan de verandering van het weer? Ik heb dan natuurlijk weer allemaal nieuwe lekker warme truien nodig, een nieuwe muts, een leuke sjaal… ja, daarmee vermaak ik me wel!

4. Warme truien en dekens
De enige tijd in het jaar waarin je in heerlijk comfortabele oversized truien kunt lopen zonder dat iedereen je aankijkt alsof je een zwerver bent is aangebroken! Lekker wegkruipen onder een warme deken thuis, of op school in een heerlijke veels te grote trui. Ik kan daar echt van genieten.

5. Dagjes voor jezelf
Aangezien je 2 weken vrij bent in de winter kun je heerlijk een dagje voor jezelf inplannen waarop je gewoon heerlijk niets kunt doen. De hele dag door wegkruipen onder die warme deken, met dat kopje warme chocolademelk bij de hand en een leuke serie. Ultiem relaxen.

Er zijn toch wel fijne dingen te bedenken in de winter. Als ik daar nou vaker aan ga denken dan moet het lukken om uit die winterdip te komen. Wat zijn jou favoriete dingen aan de winter?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×