Tag

The sweet dreams TAG

3 november 2017 1 Comment

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een TAG plaatste en het leek me dan ook wel weer eens tijd. Ik ging op zoek naar leuke TAG’s en kwam de Sweet Dreams TAG tegen bij Joyce. Ze bleek me er zelfs in getagd te hebben… Had ik helemaal niet gezien! Ik vond de vragen heel erg tof en besloot hem in te vullen voor jullie!

Welke kleur is jouw kamer?

Mijn kamer is wit met groen, en om eerlijk te zijn ben ik deze kleurcombi nogal zat. Hij zit er al op sinds ik een jaar of 14 was en eigenlijk wil ik mijn kamer heel erg graag veranderen. Misschien dat ik dat binnenkort ook wel echt ga doen! Dan ga ik sowieso ook speciale filmplekjes proberen te maken: wel zo leuk!

Wat voor soort bed heb je?

Ik heb een eenpersoonsbed! Fun fact: het bed wat ik nu heb is nog altijd hetzelfde bed als dat ik als kind had. Ik had ooit een hoogslaper met glijbaan hieraan vast en hier hebben we ooit simpelweg de poten vanaf gezaagd en de glijbaan eraf gehaald (nadat ik hier letterlijk doorheen was gezakt) en nu slaap ik er nog altijd in!

Heb je een televisie op je kamer?

Ja, echt een heel erg oud bakbeest. Het scherm is klein maar de rest van de televisie is enorm in verhouding met de televisies van nu: echt nog eentje met een hele kast. Ik kijk er ook echt nooit meer naar, gezien ik eigenlijk alleen maar Netflix kijk. Sterker nog: toen ik er laatste Expeditie Robinson op wilde kijken bleek hij niet eens meer goed aangesloten te zijn.

Wat is jouw favoriete meubel in jouw kamer?

Mijn bed: zonder twijfel. Niet dat mijn bed nou zo mooi is of zo stijlvol, maar simpelweg omdat ik er vrijwel de hele dag op kan zitten. Ik vind het heerlijk om de hele dag in bed Netflix te kijken of lekker te editen of artikelen te typen. Ik weet dat het eigenlijk helemaal niet goed voor je is, maar ik houd ervan.

The sweet dreams TAG

Als je één ding aan je kamer kon veranderen, wat zou dat zijn?

Ik zou alle groene muren en balken in dezelfde kleur wit schilderen als de rest van mijn kamer. Ik ben het groen gewoon echt helemaal zat en ook met het filmen van mijn video’s zit het simpelweg in de weg. Een groene achtergrond scoort nu eenmaal totaal niet goed op YouTube heb ik gemerkt dus wanneer dit weggewerkt zou zijn zou dit zo veel schelen.

Hoe heb jij jouw muren versierd?

Eigenlijk vrijwel niet. Ik slaap op zolder en heb dan ook een schuin plafond. Daardoor heb ik een aantal balken lopen die dus groen geverfd zijn maar verder hangt er vrijwel niets aan de muren. Ja: één doek met een pandabeer erop. Heel erg schattig, maar ook niet meer helemaal wat ik nu zou kiezen.

Wat is jouw lievelingsherinnering in je kamer?

Pfoe. Die heb ik denk ik niet. Er is er tenminste niet eentje die meteen naar boven komt. Ik denk dat het vooral herinneringen zijn samen met vriendinnen?

Je kan niet slapen zonder…?

Hoe cliché het ook is: ik slaap nog altijd met een knuffel. Ik moet gewoonweg iets vast hebben wanneer ik in slaap val, anders duurt het echt uren. De volgende ochtend ligt het ding overigens gewoon op de grond naast het bed, want in mijn slaap duw ik hem blijkbaar weg. Daarnaast moet ik altijd heel erg wennen als ik ergens anders slaap aan het feit dat het zo stil is. Mijn kat ligt namelijk altijd bij me en die spint ontzettend hard: dat is ook echt iets waar ik amper zonder kan.

Heb jij gekke slaapgewoontes?

1 Comment

 • Ria 4 november 2017 at 18:58

  Erg leuk om te lezen! Leuk onderwerp!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×