The Sting shoplog // SHOP OR FLOP

The Sting shoplog // SHOP OR FLOP

3 maart 2021 No Comments

Ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop: de serie waarin ik verschillende kleding (web)shops test op prijs/kwalteit-verhouding en size inclusivity. Vandaag is the Sting aan de beurt en heb ik vier outfits voor je samengesteld, waarvan één zelfs met badkleding, om te testen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×