Beauty, Video

The Power Of Make-Up

The Power Of Make-Up

Vandaag heb ik een compleet andere video dan normaal voor jullie, ik doe namelijk de Power Of Make-Up challenge. Deze is bedacht door Nikkie Tutorials en is daarna heel de wereld over gegaan. In de challenge maak je de ene helft van je gezicht ‘full on glam’ op terwijl je de andere kant compleet natuurlijk laat. Ik wil hiermee een boodschap aan jullie doorgeven: laten zien waarom ik make-up draag. En ook vooral waarom ik me niet schaam voor mezelf zonder make-up.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.