The Power Of Make-Up

6 april 2016 No Comments

The Power Of Make-Up

Vandaag heb ik een compleet andere video dan normaal voor jullie, ik doe namelijk de Power Of Make-Up challenge. Deze is bedacht door Nikkie Tutorials en is daarna heel de wereld over gegaan. In de challenge maak je de ene helft van je gezicht ‘full on glam’ op terwijl je de andere kant compleet natuurlijk laat. Ik wil hiermee een boodschap aan jullie doorgeven: laten zien waarom ik make-up draag. En ook vooral waarom ik me niet schaam voor mezelf zonder make-up.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×