Tag

The Fairytale Tag

3 maart 2014 No Comments

Er was eens… een hele leuke tag! Ik kwam deze tag tegen op meerdere blogs en vond hem toch wel heel erg leuk. Vandaar dat ik besloot om hem ook te maken! Ik ben sowieso gek op tags, maar wil ze niet te vaak doen omdat het dan zo snel saai wordt. Vandaag een sprookjesachtige tag, met vragen die ik moet beantwoorden uit allerlei verschillende sprookjes.

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Ja, ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Ik doe het alleen lang niet zo veel als ik zou willen. Ten eerste staat het weer hier in Nederland dat lang niet altijd toe *snik*, en ten tweede wil ik graag veel aan mijn blog werken, wat buiten niet al te makkelijk gaat door de zon op mijn scherm. Wel wil ik wanneer het mooi weer is lekker foto’s gaan schieten buiten!

De wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Dat ligt er heel erg aan wie het probeert. Bij veel mensen trap ik er niet in, en heb ik al snel door dat ze een grap met me uithalen, maar bij sommige goede vrienden trap ik er wel in. Maar dat is dan vooral bij mensen die mij zo goed kennen dat ze precies weten wat ze wel en niet moeten doen om me er in te laten trappen!

De zeven raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik ben enig kind. Ik weet dat velen van jullie dit zielig zullen vinden, maar ik vind het helemaal niet erg. Ik ben niets anders gewend en mis dus ook niets! Vroeger wilde ik wel heel graag een jonger broertje of zusje om mee te kunnen spelen, maar nu maakt het me niets uit.

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Ik probeer de laatste tijd om toch wel minimaal aan de 8 uur slaap te komen, omdat ik weet dat wanneer ik dit niet doe ik sneller ziek word. Het lukt alleen niet altijd, omdat ik het vaak zo druk heb met school dat ik het niet af zou krijgen wanneer ik op tijd naar bed ga. En natuurlijk wil ik ook mijn blog bij kunnen werken, wat ook aardig wat tijd in beslag neemt!

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen?
Ik geef heel erg veel om persoonlijkheid. Ik vind mensen die veel hebben meegemaakt en daar sterker uit zijn gekomen echt heel erg mooi om te zien, gewoon om het feit hoe sterk ze zijn. Verder vind ik het mooi als iemand echt zichzelf durft te zijn, hoe anderen daar ook over denken.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Pff, wat een ontzettend moeilijke vraag… Ik kan als enige bedenken dat ik er echt niet tegen kan als mensen alleen maar aan zichzelf denken. Ik kan daar zo ontzettend boos om worden.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Aardig wat! Ik heb geen idee wat er precies allemaal staat, maar beneden in het raamkozijn staat het helemaal vol met planten. Ook staat er een enorme cactus in de woonkamer, nog een grote plant en verder op mijn kamer eigenlijk niet zo heel veel. Ik heb twee plantenbakken hangen, waarvan in 1 bak de plant dood is. Hij had te weinig licht, jammer genoeg want hij was zo mooi! Ik vind planten wel echt heel veel sfeer geven, en heb ook een grote vaas met nep bloemen op mijn kamer staan.

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Ja! Ik heb twee hele lieve katten: Roosje en Mischa, en een ontzettend hypere hamster Coco. Ik zou echt niet weten wat ik zonder die schatjes zou moeten, ze zijn er altijd voor je! Als ik ergens anders slaap dan mis ik ook altijd het gespin van Mischa naast me, het is gewoon zo een fijn en rustgevend geluid.

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Ik vind het niet echt aan mezelf om te beoordelen of ik mooi ben. Wel kan ik zeggen dat ik eindelijk blij ben met hoe ik er uit zie. Dat is wel eens anders geweest, en daarom ben ik zo blij dat ik niet meer zo onzeker ben! Ik denk dat dat ook wel voor een heel groot deel bij de puberteit hoort.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter?
Ik denk dat dat toch wel echt is dat ik me te veel af vraag wat anderen van me vinden. Ik zei net al dat ik het mooi vind als iemand helemaal zichzelf kan zijn, zonder zich aan anderen te storen. Dat is ook vooral omdat ik dat zelf ook wil kunnen. Ik ben bijvoorbeeld heel erg bang dat als iemand achter mijn blog komt uit mijn omgeving, hij of zij dat helemaal niks zal vinden. Terwijl ik het zelf juist zo leuk vind!

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Mijn grootste wens is om mijn eigen manege te kunnen runnen. Dat is al jaren een droom van mij, en ik ga volgend jaar dan eindelijk beginnen met mijn vervolgopleiding waardoor het mogelijk gaat worden. Natuurlijk is het veel werk, en zal ik aardig moeten sparen wil het me lukken, maar ik ga er helemaal voor!

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Eigenlijk wel ja. Ik vind het wel heel erg spannend om nieuwe mensen te leren kennen, maar wanneer ik eenmaal met mensen in een gesprek ben voel ik me vaak al snel op mijn gemak. Dat is wel iets wat ik makkelijk kan: met anderen omgaan.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Ik ben 17 jaar. In juni word ik 18. Ik zou niet weten wat mijn mentale leeftijd is. Aan de ene kant ben ik al redelijk zelfstandig en verantwoordelijk voor mijn leeftijd, maar tegelijkertijd kan ik lachen om de meest kinderachtige dingen. Ik zou het dus echt niet weten.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Ik denk dat ik de meeste waarde hecht aan mijn vrienden, familie en dieren. Die zijn gewoon heel erg belangrijk voor me. Ook vind ik het heel erg waardevol om te merken hoe goed ik met anderen om kan gaan, dieren en mensen. Ik hoor ook vaak van mensen dat ik dat heel goed kan, en dat vind ik heel erg speciaal.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Eigenlijk allebei wel. Ik kan ontzettend lui zijn, maar wanneer ik ergens echt voor wil gaan of iets echt heel erg graag wil dan werk ik er heel erg hard voor. Ik wil nu bijvoorbeeld heel erg graag van de middelbare school af en werk dan ook heel erg hard om mijn examens te halen. Ook aan mijn blog werk ik heel erg hard omdat ik dat gewoon heel erg leuk vind. Maar wanneer ik dingen minder belangrijk vind dan ben ik al snel lui.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Dat ligt er aan met wie en wat voor een feestje. Ik vind het namelijk heel erg leuk om met vrienden leuke dingen de doen, maar het ligt er wel aan wie het zijn omdat sommige mensen gewoon niet leuk zijn om mee uit te gaan. Ik houd niet zo van de enorme hoeveelheden drank die er op een avond naar binnen gaan alleen om een leuke avond te hebben. Ik drink ook wel, maar omdat het lekker is en niet om dronken te worden. Dat vind ik altijd heel erg jammer en dan heb ik al snel geen zin meer om uit te gaan.

De nieuwe kleding van de Keizer: Geef je veel om kleding?
Ik vind het heel erg leuk om bezig te zijn met kleding, en shop er ook graag op los maar het is niet zo dat ik er echt altijd mee bezig ben. Ik pak ook makkelijk een simpele trui en broek en ga zo de deur uit.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Dat ligt er heel erg aan in welke situatie. Ik kan echt ontzettend bang zijn en aan het stressen voor een presentatie, maar wanneer er op de manege een paard op hol slaat ben ik een van de eerste die gaat proberen hem te stoppen. Het ligt er heel erg aan wanneer en met wat.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja ik ben heel erg gevoelig. Ik ben iemand die makkelijk huilt, waar ik me zelf vaak aan erger. Ik wordt ook heel erg snel rood, waar vaak stomme opmerkingen over worden gemaakt. Allemaal heel vervelend, maar ik heb er mee leren omgaan en heb ik nu wel aardig geaccepteerd.

En dat was hem alweer. Ik vond het een leuke, maar ook aardig moeilijke tag. Er staan veel originele maar ook moeilijke vragen in. Ze zetten je wel echt aan het denken! Je mag deze tag natuurlijk overnemen voor je eigen blog als je dat wilt! Laat dan vooral een reactie achter met de link dan kom ik kijken, vind ik leuk om te lezen!

Vind jij tags leuk om te lezen?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×