The Bodyshop Vanilla Pumkin collectie

The Bodyshop Vanilla Pumkin collectie

10 september 2020 1 Comment

Hoewel het volgens het weerbericht volgende week weer tropisch warm gaat worden in ons koude kikkerlandje komt the Bodyshop toch al uit met hun nieuwe herfst collectie: Vanilla Pumpkin. Ik kende deze geur zelf al van eerdere jaren dus zodra ik het persbericht in mijn mailbox zag verschijnen begon ik te stuiteren van enthousiasme. Afgelopen week ontving ik alle drie de nieuwe producten uit deze lijn en vandaag laat ik ze dan ook allemaal aan je zien.

Voor we de verschillende producten uit deze Special Edition langs gaan ben je waarschijnlijk het meest benieuwd hoe de Vanilla Pumpkin collectie nu eigenlijk ruikt. Zelf zou ik de geurlijn omschrijven als een warme zoet/kruidige geur voor de koudere dagen die ik zelf direct associeer met de herfst. Je ruikt er onder andere warmzoete vanille, kruidige pompoenpitten en warme tonkaboon in terug.

The Bodyshop Vanilla Pumpkin Showergel

Het eerste product uit deze limited edition collectie is de Vanilla Pumpkin Showergel. Je koopt een verpakking met 250ml inhoud hier voor €7,- per stuk.

Ingrediënten: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum/Fragrance, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Styrene/Acrylates, Copolymer, Sucrose, Coco-Glucoside, Mel/Honey/Miel, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

De showergel lijkt wanneer je hem in de verpakking ziet zitten van een dikkere substantie te zijn dan dat je dit misschien gewend bent. Eenmaal uit de fles blijkt dit echter helemaal niet het geval te zijn. Zoals je kunt zien aan de foto hierboven moest ik snel werken met het maken van de foto’s: anders was de showergel alweer van mijn hand af gedropen.

Qua werking is de showergel net zo fijn als alle andere showergels die ik van the Bodyshop heb geprobeerd. Ik breng hem zelf het liefst aan met een douchepuff, maar met je handen of een spons aanbrengen is ook een optie. Hij schuimt heerlijk op en heeft een intense geur die je hele douche doordringt. Wat mij betreft een echte aanrader.

The Bodyshop Vanilla Pumpkin Body Butter

Het tweede product uit deze limited edition collectie is de Vanilla Pumpkin Body Butter. Je koopt een verpakking met 200ml inhoud hier voor €16,- per stuk.

Ingrediënten: Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, imethicone, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, Orbignya Oleigera Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthum Gum, Tocopherol, Disodium EDTA, Anise Alcohol, Sodium Hydroxide, Coumarin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citric Acid, Caramel, CI 15895/Yellow 6, CI 19140/Yellow 5.

Nadat ik onder de douche mezelf heb gewassen met de Showergel uit deze lijn is het tijd om mijn huid goed te hydrateren. Zeker in de koudere maanden kan mijn huid nog wel eens droog aanvoelen en wat trekkerig zijn. In de zomermaanden gebruik ik graag de luchtigere Body Yoghurts van the Bodyshop om mezelf mee in te smeren, maar tijdens de herfst/winter is zo’n lekker dikke en voedende Body Butter nog fijner.

Hoewel de substantie van de Body Butters van the Bodyshop dikker en rijker aanvoelt dan de Body Yoghurts, trekt het product wel redelijk snel in. Ik zie het insmeren altijd als een heerlijk verwenmomentje voor mezelf, waarna mijn huid weer ontzettend zacht aanvoelt en ik ook nog eens de hele dag lekker blijf ruiken. Wat wil je nog meer?

The Bodyshop Vanilla Pumpkin Hand Cream

Het derde product uit deze limited edition collectie is de Vanilla Pumpkin Hand Cream. Je koopt een verpakking met 30ml inhoud hier voor €5,50 per stuk.

Ingrediënten: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygladus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii Butter/ Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum/Fragrance, Sodium Polyacrylate, Pentaerythrityl Distearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Sodiumm Stearoyl Glutamate, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Myristamidopropyl PG-Dimonium Choloride Phisphate, Xanthum Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Anise Alcohol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citric Acid, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/ Yellow 6.

De substantie van de Hand Creams van the Bodyshop is niet ontzettend dun, maar ook niet ontzettend dik, waardoor hij heel erg gemakkelijk over je handen te verdelen is. De hoeveelheid die ik hierboven op mijn hand heb aangebracht is genoeg om allebei mijn handen in te smeren, waardoor ik zelf altijd een aardige tijd doe met een verpakking.

Deze Hand Cream gaat de komende tijd bij mij in ieder geval in mijn handtas, want door de geur vind ik hem echt perfect voor deze tijd van het jaar. Tijd om mijn Cool Cucumber variant te vervangen met deze dus!

Mijn conclusie over de the Bodyshop Vanilla Pumpkin collectie

Al met al verbaast het jullie vast niet dat ik helemaal gek ben op deze limited edition van the Bodyshop. Zodra ik het persbericht binnen kreeg begon ik al te stuiteren en de producten hebben dit enthousiasme absoluut 100% waar gemaakt. Mocht je zelf ook benieuwd zijn geworden naar de producten dan zijn ze nu al verkrijgbaar: je shopt ze online of in één van de the Bodyshop filialen.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

1 Comment

 • Valerie 10 september 2020 at 12:38

  Zag deze op je instagram langskomen en was benieuwd welke producten het waren en hoe ze ongeveer ruiken. Ga zeker langs de bodyshop toe als er in de buurt ben😍

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×