The Bodyshop Ultimate adventskalender 2021 unboxing

The Bodyshop Ultimate adventskalender 2021 unboxing

2 oktober 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor een extra video! Afgelopen week kreeg ik namelijk de the Bodyshop Ultimate adventskalender 2021 binnen en ik kon echt niet wachten tot mijn vakantie voorbij was om deze te unboxen. Vandaag kijk ik dan ook samen met jou wat erin zit, om te zien of hij die €130,- daadwerkelijk waard is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×