The Bodyshop Deluxe adventskalender 2020 unboxing

The Bodyshop Ultimate adventskalender 2020 unboxing

21 september 2020 No Comments

Het is september, maar toch heb ik vandaag alweer de derde adventskalender unboxing video van dit jaar voor jullie klaar staan. Afgelopen week ontving ik namelijk de the Bodyshop Ultimate adventskalender 2020 en ik kon niet wachten om deze te openen op camera. Gezien de vele vragen naar de kalenders van the Bodyshop plaats ik hem ook maar direct online: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb dit product ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×