The Bodyshop Deluxe adventskalender 2020 unboxing

The Bodyshop Ultimate adventskalender 2020 unboxing

21 september 2020 No Comments

Het is september, maar toch heb ik vandaag alweer de derde adventskalender unboxing video van dit jaar voor jullie klaar staan. Afgelopen week ontving ik namelijk de the Bodyshop Ultimate adventskalender 2020 en ik kon niet wachten om deze te openen op camera. Gezien de vele vragen naar de kalenders van the Bodyshop plaats ik hem ook maar direct online: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb dit product ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×