The Bodyshop Aloë dag- en nachtcrème

9 mei 2016 3 Comments

The Bodyshop Aloë dag- en nachtcrème

Zoals jullie in de laatste make-up shoplog al konden zien bestelde ik de Bodyshop Aloë dag- en nachtcrème. Ik hoorde een heleboel goede verhalen over deze crèmes van mensen met een droge huid, en daarom wilde ik ze heel erg graag proberen. Op het moment gebruik ik ze al een tijdje en daarom vond ik het wel tijd worden voor een review!

The Bodyshop Aloë dag- en nachtcrème

Links zie je de dagcrème en rechts de nachtcrème. Zoals je kunt zien is de substantie van de twee crèmes heel erg verschillend: de nachtcrème is veel dikker. Dit is opzich niet zo gek, aangezien deze crème meer tijd heeft om goed in je gezicht te trekken.

Ik ben zelf totaal niet goed in ingrediënten, maar voor degene die het interessant vinden zal ik de ingrediëntenlijsten van beide crèmes hieronder zetten.

DAGCRÈME
Glucoside, Palmitic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Myristyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Bisabolol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Stearyl Alcohol, Lauric Acid, Myristic Acid, PEG-30 Dipolyhydroxysteareate, Trideceth-6, Avena Sativa Kernel Extract/Avena Sativa (Oat) Kernel Extract.

NACHTCRÈME
Barbadensis Leaf Juice Powder, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Bisabolol, Polylysine, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Avena Sativa Kernel Extract/Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Citric Acid.

De enige ingrediënten waarvan ik weet dat ik er niet echt blij mee be zijn de alcoholen die ik tegen kom. Voor de rest van de ingrediënten weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden.

Ik merk dat mijn huid veel beter aanvoelt sinds ik deze twee crèmes gebruik. Hij is minder trekkerig, ik heb amper velletjes meer en ook een paar rode stukken huid zijn niet meer zo rood. Wel merk ik dat ik op mijn kin (waar ik geen droge huid heb) sneller puistjes krijg wanneer ik deze crèmes gebruik. Daarom smeer ik op dit gedeelte van mijn gezicht geen crème.

Al met al ben ik zelf heel erg enthousiast over deze dag- en nachtcrème. Het zal natuurlijk per persoon verschillen hoe de crèmes uitpakken op jouw huid, maar als je ook een droge huid hebt dan kan ik je zeker aanraden om deze een keer te proberen!

The Bodyshop Aloë dagcrème €18,00
The Bodyshop Aloë nachtcrème €20,00

3 Comments

 • Astrid 11 mei 2016 at 14:22

  Jammer dat je de crème niet op je hele gezicht kunt gebruiken he? Gebruik je daar nu wat anders?

  • Irina 13 mei 2016 at 08:13

   Ja, ik gebruik daar een speciale crème van Clearasil: speciaal tegen puistjes.
   Over een tijdje komt mijn ochtend routine online, dus dan zul je het beter zien ^^

 • Mariska 9 mei 2016 at 09:00

  Wat gek dat je dan op 1 plekje wel puistjes krijgt ervan. Lijkt me verder fijn spul 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×