The Balm – The Manizer Sisters palette

26 januari 2016 6 Comments

The Balm The Manizer Sisters palette

Vandaag is het eindelijk tijd om dit prachtige palette van The Balm voor jullie te reviewen: ik heb het over het The Manizer Sisters palette met daarin een highlighter, blush en bronzer. Ik bestelde het palette eind vorig jaar nadat ik er een heleboel goeds over gehoord had. Vooral naar de highlighter en de blush was ik erg benieuwd; maar aangezien het palette goedkoper was dan deze twee producten los te kopen deed ik het zo.

The Balm The Manizer Sisters palette

Het palette bestaat uit de drie zussen Manizer: Mary-Lou, Cindy-Lou en Betty-Lou. Alle drie de zussen hebben een heleboel glitters in zich: waar ik zelf niet zo’n fan van ben in bronzer, maar wel in highlighter en blush.

Het palette is van karton, wat ik zelf niet zou hebben verwacht bij een merk wat ik toch als wat luxer beschouw. De verpakking is echter wel heel erg leuk vormgegeven. Alle drie de kleuren worden vertegenwoordigd door een van de zussen van de familie Manizer; die ’terecht’ staan op de politiefoto van de verpakking. Ook op de achterkant is hier aan gedacht door middel van vingerafdrukken. Heel erg leuk gedaan!

De swatches

The Balm The Manizer Sisters palette

En dan hier de drie kleuren. Van links naar rechts zie je Cindy-Lou, Mary-Lou en Betty-Lou. Zoals je kunt zien hebben alle drie de kleuren flink wat pigment in zich. Wat helaas niet zo goed over komt op deze foto is de glitter die in de drie kleuren zit. Ik kan je verzekeren dat deze wel aanwezig is.

De kleuren zijn heerlijk zacht en brengen fijn aan. Wees wel voorzichtig met aanbrengen; want door het pigment gebruik je al snel te veel product.

The Balm The Manizer Sisters palette

Hier zie je de producten op mijn gezicht. Vooral de glans van Cindy-Lou is hier heel erg goed te zien. Echt een prachtige highlighter! Zelf had ik niet gedacht zo’n fan te zijn van de glanzende bronzer: maar ik moet zeggen dat ik hem toch wel heel erg mooi vind!

Al met al ben ik ontzettend blij met dit palette; en ik heb hem sinds ik hem heb ook al veel gebruikt. Laatst konden jullie de kleuren ook al zien in mijn makeup look met het Urban Decay Gwen Stefani palette.

Ja, dit is zeker een palette wat ik nog heel erg vaak zal gaan gebruiken. Hij is zijn prijs zeker waard.

The Balm The Manizer sisters palette kost €27,00

6 Comments

 • Sabrina 29 januari 2016 at 22:55

  Mooie palette! Ziet er erg goed uit.

  -x- Sabrina

 • robin 26 januari 2016 at 21:45

  wauw de highlighter is echt heeel mooi <3

 • Mandy 26 januari 2016 at 20:24

  Echt een ontzettend mooi palette! Ik hou juist ontzettend van glanzende bronzer (sterker nog, matte bronzers héb ik niet eens haha) en ook deze vind ik er prachtig uitzien!

 • Sija 26 januari 2016 at 17:12

  Wat een mooi palette! Perfecte combinatie, staat je heel mooi 🙂

 • Marushi Lifestyle 26 januari 2016 at 15:12

  Ik vind het doosje er echt leuk uitzien. En de kleuren zijn ook super! -x-

 • Mariska 26 januari 2016 at 08:34

  Ik had ook niet verwacht een shimmery bronzer mooi te vinden, maar dit palette is toch wel prachtig! De highlighter ook 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×