Terugkijken op 2022 & (geur)kaarsen opruimen // VLOGMAS #30

31 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 30! Ik neem vandaag de tijd om terug te kijken op 2022, waarbij ik kijk naar een aantal dingen die ik afgelopen jaar leerde. Ook kijk ik of mijn gestelde doelen zijn gelukt, ontspan ik lekker met een boek in bad en ga ik s’avonds nog aan de slag met het opruimen van mijn (geur)kaarsen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×