Terug naar huis, reactie katten & shoplog // SRPRS.ME VLOG #4

Terug naar huis, reactie katten & shoplog // SRPRS.ME VLOG #4

4 april 2022 1 Comment

Vandaag is het tijd voor de vierde en laatste srprs.me vlog van onze trip naar Berlijn. We hebben op onze laatste dag nog een paar uurtjes tijd te doden voor we naar het vliegveld gaan, waarbij we nog even over de winkelstraten struinen. Daarnaast filmde ik de reactie van de katten bij thuiskomst, doen we een kleine shoplog en geven we een conclusie over onze ervaring met Berlijn en srprs.me. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Mitchel 4 april 2022 at 20:33

  Een leuke video weer met een uitgebreide shoplog. Wat mij opvalt is de kleur op de muur. Gewaagd dat geel!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×