Terug aan het werk, boek reviews & sieraden organisen // VLOG #31

19 januari 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee tijdens mijn eerste paar werkdagen na mijn vakantie. Ik praat je bij hoe mijn vakantie was, review de zes boeken die ik in de tussentijd heb gelezen en ga aan de slag met het organisen van mijn sieraden nu ik weer een nieuwe Stackers lade erbij heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×