TerStal shoplog // SHOP OR FLOP

27 november 2022 No Comments

Het is tijd voor alweer de allerlaatste Shop or Flop aflevering van 2022. Vandaag test ik de items van (web)shop TerStal voor je op basis van prijs/kwalteit-verhouding en size inclusivity. In totaal heb ik vier verschillende outfits om aan je te laten zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×