Tentamens, stage lopen en vlogmas // MAKE-UP & KLETSEN

27 oktober 2017 2 Comments

Ik besloot afgelopen week om de camera weer eens aan te zetten terwijl ik mijn make-up ging doen. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik gewoon lekker zo met jullie had zitten praten op mijn YouTube kanaal en vond het er weer eens tijd voor worden. Ik heb het in de video over mijn aankomende tentamens, mijn stageperiode die steeds dichterbij komt en of ik wel of niet aan vlogmas wil gaan doen dit jaar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Irina 1 november 2017 at 13:08

  Dankjewel meis!

 • Britt van Ommeren 28 oktober 2017 at 15:37

  Gezellige video! Heel veel succes de komende tijd!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×