Beauty, Persoonlijk, Video

Tentamens, stage lopen en vlogmas // MAKE-UP & KLETSEN

Ik besloot afgelopen week om de camera weer eens aan te zetten terwijl ik mijn make-up ging doen. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik gewoon lekker zo met jullie had zitten praten op mijn YouTube kanaal en vond het er weer eens tijd voor worden. Ik heb het in de video over mijn aankomende tentamens, mijn stageperiode die steeds dichterbij komt en of ik wel of niet aan vlogmas wil gaan doen dit jaar. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Irina
  1 november 2017 at 13:08

  Dankjewel meis!

 2. Reply
  Britt van Ommeren
  28 oktober 2017 at 15:37

  Gezellige video! Heel veel succes de komende tijd!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.