Lifestyle, Persoonlijk, Video

Tapas eten, shooten & LUSH shoplog // WEEKVLOG #58

Tapas eten, shooten & LUSH shoplog // WEEKVLOG #58

Het is weer maandag en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik een lekker productieve werkweek, ging ik tapas eten met mijn moeder, shooten in Amersfoort met Elise en laat ik je een aantal toffe nieuwe (moederdag en pasen-collectie) producten van LUSH zien die ik kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  25 februari 2020 at 18:43

  Leuke video om te zien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwste sieradenMy Profile

 2. Reply
  Ilona Wielinga
  24 februari 2020 at 21:04

  Leuke video!
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…(Bijzondere) gewoontes die ik hebMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.