Tapas eten, shooten & LUSH shoplog // WEEKVLOG #58

Tapas eten, shooten & LUSH shoplog // WEEKVLOG #58

24 februari 2020 2 Comments

Het is weer maandag en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik een lekker productieve werkweek, ging ik tapas eten met mijn moeder, shooten in Amersfoort met Elise en laat ik je een aantal toffe nieuwe (moederdag en pasen-collectie) producten van LUSH zien die ik kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 25 februari 2020 at 18:43

  Leuke video om te zien!

 • Ilona Wielinga 24 februari 2020 at 21:04

  Leuke video!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×