Tag

TAG – Zomerse Dilemma’s

26 juli 2016 10 Comments

TAG - Zomerse Dilemma's

Hoewel ik probeer niet al te vaak TAG’s in te vullen kwam ik toch weer een leuke variant tegen die ik niet kon laten om in te vullen. De Zomerse Dilemma’s TAG bestaat uit 11 verschillende dilemma’s met een zomers tintje. Nu het mooie weer eindelijk is gekomen vond ik het dan ook de perfecte timing om de TAG in te vullen. Lees je mee?

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding

Hoewel beide keuzes ontzettend fijn zijn kies ik toch voor de blote voeten door de branding. Hoe fijn is het om met je sandalen in je handen langs de rand van het water te lopen? Voor mij is dat toch wel echt het ultieme zomergevoel.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Tropische klimaten zijn niet helemaal mijn ding: doe mij dan toch maar een graadje of 25. Stedentrips daarentegen vind ik ontzettend leuk (ik ga over een paar weken lekker naar Londen!) en de keuze is daarom ook helemaal niet zo moeilijk. Londen vind ik onwijs leuk, maar Parijs en Rome staan ook hoog op mijn bucketlist. En Venetië of Valencia lijken me ook onwijs mooi: genoeg keuze dus!

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Ik ben gek op barbecueën en deze keuze is dan ook totaal niet lastig. Sowieso kun je daar iedere keer weer iets anders mee verzinnen, nog meer afwisseling dan met verschillende pastasalade’s. Plus de gezelligheid die bij barbecueën hoort: prima!

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Pfoe. Allebei eigenlijk liever niet, haha. Ik sport zelf het liefst veilig op mijn kamer, waar niemand me kan zien. Toch zou ik als ik moet kiezen liever in de buitenlucht sporten. Zo heb je toch nog een beetje een windje, en op de manege vind ik het ook altijd wel lekker.

TAG - Zomerse Dilemma's

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Een keer alleen op vakantie gaan lijkt me een onwijs toffe belevenis, maar altijd alleen? Nee bedankt, daarvoor bedank ik. Dan toch liever mensen die boos op me worden wanneer de zon niet schijnt. Het moet toch ook regenen voor de planten? Altijd wel iets op te verzinnen.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Backpacken is niet helemaal mijn ding, maar Azië lijkt me wel ontzettend tof om te bezoeken. Maar wanneer ik dan de foto’s zie van Scandinavië ziet dat er toch wel ontzettend mooi uit. Ja, keuze gemaakt: Scandinavië it is!

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Ik lak mijn teennagels altijd in de zomer: het staat zo heerlijk vrolijk en zomers! Slippers draag ik eerlijk gezegd nooit, dus ervan uit gaande dat sandalen niet meetellen kies ik voor nooit meer slippers!

Je draagt de hele zomer een nét te kort rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Jeetje wat een rot keuze! Ik heb er een hekel aan als ik alsmaar aan kledingstukken moet lopen hijsen, dus ik weet zeker dat ik me dood irriteer aan het rokje zelf. Nog maar te zwijgen over de reacties die het zal uitlokken bij het mannelijk geslacht. Nee, dan scheer ik toch liever mijn benen niet. Wanneer je ze lang niet scheert zullen het toch geen opvallende zwarte haren meer zijn, en ziet niemand het behalve als ze echt dichtbij komen!

TAG - Zomerse Dilemma's

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Oke, geen twijfel mogelijk: iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel. Dat lijkt me zo een ontzettend romantisch idee! Ik moet dan overigens wel zorgen voor een goede anti-muggen spray: anders wordt ik compleet opgegeten door die beesten!

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik houd zelf eerlijk gezegd meer van hartige snacks zoals chips, en wanneer ik in de zomer een zoete snack neem dan is het een ijsje. Dus dan heb ik liever dat ik geen zoetigheid meer mag dan dat mijn favoriete ijsjessmaak niet meer verkrijgbaar is!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in je hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Ik zou helemaal gek worden van mezelf als ik alsmaar moet huilen van muziek: muziek is iets waar ik vrolijk van word! Hoewel ik ‘Op een onbewoond eiland’ een leuk liedje vind denk ik dat ik er toch wel gek van word wanneer ik hem continu in mijn hoofd op zitten. Toch liever dat dan alsmaar lopen te huilen en iedereen die zich aan je irriteert.

En dan waren dat alweer de dilemma’s! Ik ben wel heel erg benieuwd naar jullie antwoorden, dus laat die vooral achter in de reacties. 

10 Comments

 • Jonna@Burgertrutjes 26 juli 2016 at 21:59

  Ik ga toch echt voor de branding en de barbecue :-).
  Inderdaad leuke vragen!

  • Irina 27 juli 2016 at 21:34

   Zeker! Neem hem gerust over als je wilt ^^

 • Maaike 26 juli 2016 at 10:58

  Ik zou ook kiezen voor barbecueën, maar doe mij maar een vakantie op een tropisch eiland ipv een stedentrip! Haha 🙂

  • Irina 27 juli 2016 at 21:34

   Haha, het is dat ik niet zo goed tegen dat soort temperaturen kan!

 • Hilde 26 juli 2016 at 10:56

  Leuke antwoorden!! Zitten lastige bij waar ik ook niet altijd antwoord op zou hebben.

  • Irina 27 juli 2016 at 21:34

   Ik zou zeggen probeer hem zelf ook in te vullen!

 • marleen@burgertrutjes 26 juli 2016 at 10:17

  Hahaha! Ik zou toch voor het te korte rokje gaan hoor!! 😀 super grappig!

  • Irina 27 juli 2016 at 21:35

   Haha, ja dat was echt een super lastige! Maar ik ken mezelf: ik haat het als ik moet blijven plukken aan mijn kleding!

 • Anke 26 juli 2016 at 09:52

  Leuk ingevuld! Xx

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×