Tag | The Questions of Life

26 februari 2015 1 Comment

SONY DSC

Hoewel ik eigenlijk helemaal niet zo snel na de Harry Potter Tag alweer een tag online wilde zetten, kon ik het toch niet laten om deze tag in te vullen. De ‘The Questions of Life‘ tag is een hele persoonlijke tag waarbij de vragen heel erg serieus en ook best diep zijn. Ik vulde ze graag voor jullie in, en zo krijgen jullie weer een beter beeld van wie ik nou eigenlijk ben!

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

De herinnering aan het moment dat ik mijn eigen paard kreeg. Ik heb dit jaren lang gewild, en na al die jaren is het dan toch echt werkelijkheid geworden. En niet zomaar een paard, maar het paard waar ik al jaren verliefd op was. Ik ben nog altijd zo ontzettend blij met haar, en wanneer ik een slechte dag heb en ik kom aan op stal dan vrolijkt ze me altijd weer op.

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Om heel erg eerlijk te zijn heb ik niet echt iets wat ik al sinds mijn kindertijd heb willen doen. Hetgeen wat ik het langste in mijn hoofd heb om te doen is het idee om mijn eigen manege te starten. Dat is een droom van me waar ik nog iedere dag mee bezig ben. Het is dan misschien geen kinderdroom, maar het is wel een droom waar ik echt voor wil vechten.

89H

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Ik zou nu meteen een enorme lap grond kopen, er een manege op laten bouwen en mijn droom werkelijkheid maken. Iedere dag met paarden bezig zijn, daarnaast mijn blog dagelijks zien groeien en gelukkig zijn. Dat is hetgeen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is en wat ik het liefste wil: gelukkig zijn.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Ik heb geleerd dat ik meer rust moet nemen. Ik ben heel erg druk met van alles op het moment, en ik merkte de laatste tijd al aan mijn lichaam dat het hier niet erg makkelijk mee had. Toch bleef ik doorgaan en zo werd ik op een gegeven moment ziek in bed. Ik ben nu nog altijd heel erg moe en voel me niet top fit. Ik weet dat dit komt doordat ik mezelf soms voorbij ga, en daar wil ik verandering in brengen.

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Meestal over leuke dingen die ik van plan ben om te gaan doen of ideeën voor blogposts. Ik ben iemand die heel erg enthousiast kan worden over iets en dan vervolgens heel erg veel gaat zitten nadenken over datgene. Zo kan ik wanneer ik een goed idee heb voor een filmpje o.i.d. het hele filmpje in mijn hoofd gaan zitten plannen.

Verder dagdroom ik natuurlijk over leuke dingen die ik heb meegemaakt, dingen die ik nog wil gaan doen die al op de planning staan of leuke verrassingen die ik aan het bedenken ben.

79H

Welke verandering wil je het komende jaar het liefst toepassen in je leven?

Ik wil ontdekken wat ik nu eigenlijk echt wil doen met mijn leven. Op het moment ben ik namelijk heel erg druk met van alles en nog wat, en ik merk dat ik op deze manier mezelf er als het ware voorbij ga. Ik vraag te veel van mezelf en daardoor weet ik niet goed wat ik precies wel en niet wil.

Ik heb dan ook besloten om de komende tijd de tijd te gaan nemen om goed uit te zoeken wat ik precies wil: hoe wil ik verder met mijn blog, wat wil ik gaan doen wanneer mijn contract op werk eind augustus afloopt, wil ik verder met deze studie of is het toch niet compleet wat ik wil? Dat zijn allemaal vragen waar ik een antwoord op wil zoeken, en ook echt de tijd voor moet nemen.

Alle foto’s uit dit artikel komen hier vandaan

1 Comment

 • […] Questions of Life tag kwam ik tegen op de blog van Irina. De vragen zette mij erg aan het denken dus heb ik besloten om hem ook in te vullen! De tag is van […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×