TAG | Confessions of a Blogger

25 november 2014 No Comments

Aangezien ik besloten heb om weer meer tijd te gaan besteden aan het bloggen dacht ik: waarom niet gelijk beginnen met een artikel over bloggen? En zo ging ik het internet op om te zoeken of er nog een leuke tag was die ik nog niet had ingevuld over het bloggen en kwam ik hierop uit. Vandaag deel ik met jullie een heleboel informatie over het bloggen en wat ik er zo leuk aan vind!

1. Wanneer ben je beginnen met bloggen?
Met Ordinary Odd ben ik vorig jaar begonnen! 8 december om precies te zijn stond mijn eerste artikel online. Wat was ik ontzettend zenuwachtig voor de reacties van mensen, maar wat had ik er tegelijkertijd veel zin in!

2. Heb je in het verleden nog een andere blog/youtube-kanaal gehad?
Ja, voor ik met Ordinary Odd begon heb ik het al een paar keer geprobeerd om te gaan bloggen. Iedere keer weer was ik heel erg enthousiast bezig en vervolgens stopte ik er weer mee door tijd- of inspiratiegebrek. Ook dit keer merk ik dat dit weer een groot probleem is voor me, maar ik ben vastbesloten om door te gaan met Ordinary Odd, ook al draait mijn blog soms maar op een laag pitje!

3. Waarom ben je een blog begonnen?
Ik vind het heerlijk om te schrijven, om foto’s te maken en eigenlijk over het algemeen om creatief bezig te zijn. Ik las al een tijd lang blogs en het ging steeds meer kriebelen om zelf ook te beginnen. Heel lang heb ik me laten tegenhouden door de angst dat mensen uit mijn omgeving me zouden uitlachen, maar uiteindelijk besloot ik het gewoon te doen. Voor mezelf. En ik denk dat dat ook de belangrijkste reden moet zijn om te bloggen: omdat je er zelf plezier van hebt.

4. Wanneer denk jij dat je het beste een blog kunt beginnen?
Deze vraag vond ik eerlijk gezegd een beetje raar omdat ik niet het idee heb dat het ideale moment om te beginnen met bloggen bestaat. Natuurlijk kun je zeggen doe het in de vakantie, wanneer je er echt de tijd voor hebt om er tijd in te steken, maar wat gebeurt er dan wanneer de vakantie voorbij is? Nee, ik denk dat het ideale moment om te beginnen met bloggen niet bestaat. Wanneer je wilt bloggen, dan moet je dat gewoon doen. En dan maakt het niet uit wanneer dat is. Just do it!

5. Wat was je eerste artikel op je blog?
Mijn eerste artikel kwam vorig jaar op 8 december online. Het was de ‘mijn alfabet’ tag. Ik besloot dit artikel als eerste online te zetten zodat mijn lezers me gelijk een beetje zouden leren kennen. Ik wil namelijk een persoonlijke blog hebben, en daarvoor moeten mijn lezers me toch een beetje kennen! Lees het artikel terug: Irina’s ABC.

6. Wat is jou grootste uitdaging op het gebied van bloggen?
Die is niet moeilijk: regelmatig bloggen. Als er iets is waar ik last van heb dan is het wel het feit dat ik niet goed ben in het regelmatig bijhouden van mijn blog. De ene maand komt er vrijwel iedere dag een artikel online, en de volgende bijna geen. Dit komt vaak door een gebrek aan tijd en inspiratie, maar toch moet ik er echt aan zien te werken.

7. Wat denk jij in een jaar te bereiken met je blog?
Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee waar ik over een jaar zal zijn. Ik ben allang blij dat ik het alweer bijna een jaar heb volgehouden! Mijn doel is wel om in het komende jaar te groeien met mijn blog. Daarmee bedoel ik dat ik regelmatiger wil schrijven, mooiere foto’s en filmpjes wil gaan maken en gewoon echt te groeien. Dat is wat ik wil bereiken het komende jaar.

8. Wat vind jij het leukste aan het bloggen?
Ik vind het heel erg leuk om op mijn blog terug te kunnen kijken en vervolgens te zien hoe ik ben gegroeid in de loop van de tijd. Ik ben natuurlijk nog lang geen top blogger, maar ik zie wel echt vooruitgang. Ook vind ik het heerlijk om lieve reacties van mijn lezers te krijgen, die maken mijn dag gelijk weer goed.

9. Wat vind jij het vervelendste aan het bloggen?
Ik vind het vreselijk dat ik zo slecht ben in regelmatig bloggen, waardoor ik soms tijden niets online zet. Op dat soort momenten voel ik me gewoonweg schuldig tegenover mijn lezers. Ik weet dat ik niet heel veel lezers heb, maar ik wil ze alsnog niet teleurstellen. Daarom heb ik er ook zo’n hekel aan als ik geen inspiratie of tijd heb.

10. Wat is je blijvende motivatie of inspiratie?
Mijn motivatie haal ik eigenlijk uit het lezen van andere blogs. Zodra ik andere blogs lees gaan mijn vingers vanzelf weer kriebelen om zelf aan de slag te gaan! En mijn inspiratie? Ja, zoals ik al zei is die vaak ver te vinden. Ik probeer dan vaak andere blogs te lezen, op zoek naar leuke tags, of ik ga op sites als weheartit kijken. Er is altijd wel iets om over te schrijven, maar ik merk het vaak gewoonweg niet op. Zonde!

En dat was de tag dan alweer. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden! Alle bloggers onder mijn lezers: ik tag jullie! Laat jullie versie van de tag vooral achter in de comments, dat vind ik alleen maar leuk om te lezen!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×