TAG | 10 Food Confessions

24 mei 2015 2 Comments

Food Confessions

Vandaag doe ik een hele leuke tag! De 10 food confessions tag gaat over mijn eetgewoontes. En dan niet de normale eetgewoontes maar juist de rare dingen ervan. Benieuwd? Kijk snel mee.

 1. Ik vind ananas uit blik lekkerder dan verse ananas. Hoe gek het ook klinkt.
 2. Als ik een kroket heb bij mijn patat dan lepel ik de inhoud van mijn kroket eruit met de patatjes en eet die zo op.
 3. Ik kan in één keer een XXL zak chips in mijn eentje opeten en daarna nog zin hebben in iets anders. Waar ik het laat? Ik heb zelf ook geen idee.
 4. Mijn vader mag door de hernia in zijn rug geen rood vlees meer eten, waardoor ik opgegroeid ben met kip en soms kalkoenvlees. Daardoor kies ik nu ook sneller voor wit vlees dan voor rood vlees. Ik vind het inmiddels ook gewoon lekkerder! Zo zie je maar, het ligt er maar net aan wat je gewend bent.
 5. Ik ben misschien wel de enige blogger die nog nooit sushi gegeten heeft. En eerlijk gezegd trekt het me ook niet zo.
 6. Ik heb vroeger als klein kind op een restaurant in Griekenland keihard zitten schreeuwen om inktvis. De obers vonden het geweldig, net als de Grieken. Nu vind ik inktvis nog altijd lekker, maar wel liever de inktvisringen zoals ze in de supermarkt liggen: niet de tentakels o.i.d.
 7. Vroeger kon ik enorme hoeveelheden snoepgoed naar binnen werken na school en dat zag je helemaal niet aan me. Tegenwoordig let ik toch wat meer op wat ik eet, niet alleen omdat je het nu meer gaat zien maar ook omdat ik me beter voel van gezonder eten.
 8. Ik heb bijvoorbeeld jaren lang iedere dag minimaal 2 glazen cola gedronken. Nu drink ik misschien eens in de 2 weken een glaasje. Heb er ook niet meer zo veel zin in als vroeger. Ik vind water en sap net zo lekker, en weet dat het beter voor me is.
 9. Wanneer ik uit eten ga, ga ik eigenlijk altijd aar de Griek of de pizzeria. En wanneer ik kan combineer ik die twee door een pizza gyros te bestellen! Heerlijk is dat.
 10. Van een Kitkat Chunky eet ik altijd alle 4 de chocolade zijdes af, voordat ik aan het koekdeel in het midden begin. En ook dat eet ik dan laagje voor laagje. Zo kan ik wel even zoet zijn, en geniet ik er extra van.

En dat was alweer de tag! Ik vond het heel erg leuk om de gewoontes te bedenken, omdat het je toch even aan het denken zet over je eigen eetgewoontes. Neem de tag gerust over wanneer je dit wilt!

2 Comments

 • Sandra 17 mei 2017 at 12:43

  Wat een leuke tag! En ik moest zo hard lachen om je inktvis verhaal… Ik zie het helemaal voor me. Ik vraag me af of ik aan 10 punten zou kunnen komen. Eens over nadenken. 😉

 • Ria 24 mei 2015 at 15:34

  Leuke blog Irina, knap om 10 dingen te bedenken!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×