Taco Mundo mukbang met mijn moeder

Taco Mundo mukbang met mijn moeder

17 juli 2020 No Comments

Ik vroeg jullie welke video’s jullie graag van mij wilden zien en kreeg enorm veel aanvragen naar video’s met mijn moeder, mukbangs en mukbangs samen met mijn moeder. Vandaag is het dan ook zo ver: ik heb een Taco Mundo mukbang met mijn moeder voor jullie! Tijdens het eten beantwoorden we allerlei vragen die jullie via Instagram hebben ingestuurd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×