Taco Mundo mukbang met mijn moeder

Taco Mundo mukbang met mijn moeder

17 juli 2020 No Comments

Ik vroeg jullie welke video’s jullie graag van mij wilden zien en kreeg enorm veel aanvragen naar video’s met mijn moeder, mukbangs en mukbangs samen met mijn moeder. Vandaag is het dan ook zo ver: ik heb een Taco Mundo mukbang met mijn moeder voor jullie! Tijdens het eten beantwoorden we allerlei vragen die jullie via Instagram hebben ingestuurd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×