Sushi mukbang

Sushi mukbang & mijn doelen voor 2020

26 januari 2020 1 Comment

Tijd voor een nieuwe mukbang! Ik besloot na alle goede verhalen van iedereen om me heen sushi toch nog een tweede kans te geven en bestelde bij het restaurant waar ik mega goede reviews van kende: Sushi Point. In deze video proef ik samen met jullie een aantal vegetarische en kip sushi, kijk ik of ik sushi niet toch lekker vind en heb het daarnaast over mijn doelen voor 2020. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 27 januari 2020 at 13:12

  Erg leuk om te zien! Heel veel succes met je doelen en voornemens!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×