Lifestyle, Persoonlijk, Video

Sushi mukbang & mijn doelen voor 2020

Sushi mukbang

Tijd voor een nieuwe mukbang! Ik besloot na alle goede verhalen van iedereen om me heen sushi toch nog een tweede kans te geven en bestelde bij het restaurant waar ik mega goede reviews van kende: Sushi Point. In deze video proef ik samen met jullie een aantal vegetarische en kip sushi, kijk ik of ik sushi niet toch lekker vind en heb het daarnaast over mijn doelen voor 2020. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    27 januari 2020 at 13:12

    Erg leuk om te zien! Heel veel succes met je doelen en voornemens!
    Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwe lievelings outfitMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.