Styliste kiest mijn outfits // Zalon box - herfst editie

Styliste kiest mijn outfits // Zalon box – herfst editie

6 september 2020 No Comments

Aangezien het weer compleet is omgeslagen naar het ene moment regen en stormwind en het andere moment juist hartstikke lekker zonnig had ik geen idee meer wat ik nu precies aan moest doen. Ik ben mega slecht in mezelf kleden voor dit soort tussenweer dus ik besloot een styliste mijn outfits te laten kiezen. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×