Styliste kiest mijn kleding // Zalon box winter editie

Styliste kiest mijn kleding // Zalon box winter editie

4 december 2020 No Comments

Laatst liet ik een curvy styliste mijn kleding uitzoeken en vandaag is het weer eens tijd om een styliste van Zalon een poging te laten wagen. Ik vroeg om kleurrijke winterse items die eventueel ook leuk zouden zijn voor de feestdagen. Kijken jullie mee waar de styliste mee kwam?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×