Styliste kiest mijn kleding // Zalon box review

Styliste kiest mijn kleding // Zalon box review

25 maart 2019 No Comments

Een tijd terug zag ik bij verschillende YouTubers video’s voorbij komen over de Zalon box: een box met kleding die wordt samengesteld door een styliste van Zalando. Ik werd zelf ook heel erg benieuwd en besloot de box te bestellen en te reviewen voor jullie. Ik laat het hele proces zien: van het bestellen tot aan het ontvangen en aan proberen van de kleding. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×