Styliste kiest mijn kleding // Zalon box - lente editie

Styliste kiest mijn kleding // Zalon box – lente editie

22 april 2020 1 Comment

Vorig jaar maakte ik al een video waarin ik de Zalon box uitgebreid reviewde voor jullie. Dit is een box die compleet door een online styliste wordt samengesteld en kosteloos naar je wordt opgestuurd. Alleen de items die je houdt betaal je, mocht je dus alles terug sturen dan is het complete concept gratis. Hoewel ik de vorige keer de inhoud van mijn Zalon box niet geweldig vond kreeg ik veel vragen of ik opnieuw een stylist mijn kleding wilde laten kiezen. Vandaag is dan ook de dag! Ik ging dit keer voor een andere styliste in de hoop dat deze beter met mij en mijn style zou matchen: kijk je mee hoe ze het heeft gedaan?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ilona Wielinga 25 april 2020 at 11:20

  Leuke video! En wel tof om te zien wat ze allemaal uitgekozen had.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×