Styliste kiest mijn kleding // Zalon box - lente editie

Styliste kiest mijn kleding // Zalon box – lente editie

21 april 2021 No Comments

Na het succes van mijn vorige Zalon box kon ik het niet laten om nog een keer een box te bestellen bij dezelfde styliste. Ik besloot dit te doen voor een aantal toffe nieuwe lente/zomer items en laat je in deze video zien wat Joanne voor me uitzocht. Ik vertel mijn eerste indruk en pas alles aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×