Styliste kiest mijn badkleding // Zalon box

Styliste kiest mijn badkleding // Zalon box

10 juni 2020 No Comments

Een tijdje terug maakte ik een video waarin een styliste van Zalon mijn kleding voor de lente uit koos. Die video werd enorm goed ontvangen door jullie dus ik besloot opnieuw een bestelling te plaatsen bij Zalon. Dit keer echter net even anders: ik vroeg mijn styliste namelijk om badkleding voor mij uit te kiezen die zij dacht dat goed zou staan op mijn lichaamstype/huidskleur. Benieuwd wat ze voor me uitkoos? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×