Stylist kiest mijn kleding // Lookiero box testen

20 februari 2023 No Comments

In de video van vandaag test ik een (voor mij) nieuwe online styling service uit, die regelmatig is aangevraagd. Ik heb het over Lookiero: een website waarbij je a.d.h.v. een stylquiz 5 items kunt laten uitzoeken door een online stylist, om vervolgens thuis te ontvangen. Ik neem je mee in het bestelproces, pas alle items en vertel mijn mening. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×