Studietips voor school

28 augustus 2016 2 Comments

Studietips voor school

Toen ik vorig jaar mijn video maakte met tips voor het leren voor het eindexamen, had ik nooit verwacht dat dit mijn best bekeken video zou gaan worden. Ik bedacht me dan ook dat het wel leuk zou zijn om een algemene studietips video te maken! Zeker nu aan het begin van het schooljaar vond ik het de perfecte timing. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 28 augustus 2016 at 17:48

  Veel succes irina, met je nieuwe opleiding!

  • Irina 28 augustus 2016 at 18:04

   Dankjewel!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×