Lifestyle, Video

Studietips voor school

Studietips voor school

Toen ik vorig jaar mijn video maakte met tips voor het leren voor het eindexamen, had ik nooit verwacht dat dit mijn best bekeken video zou gaan worden. Ik bedacht me dan ook dat het wel leuk zou zijn om een algemene studietips video te maken! Zeker nu aan het begin van het schooljaar vond ik het de perfecte timing. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Ria
  28 augustus 2016 at 17:48

  Veel succes irina, met je nieuwe opleiding!

  1. Reply
   Irina
   28 augustus 2016 at 18:04

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.