Studie/life update // Make up & kletsen

Studie/life update // Make up & kletsen

11 oktober 2020 No Comments

Na de laatste update video die ik heb opgenomen is er weer aardig wat gebeurt in mijn leven. Tijd om jullie een belangrijke studie/life update te geven in een oude vertrouwde make up & kletsen video. Ik vertel jullie o.a. hoe het mentaal met mij gaat, hoe het studeren bevalt en wat ik op dit moment aan het doen ben. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×