Storytime – Mijn ervaringen met Kanjertraining

21 mei 2017 No Comments

Vandaag heb ik een ander soort video dan normaal voor jullie: namelijk een storytime. Ik ga het met jullie hebben over mijn ervaringen met Kanjertraining. Wat dit precies inhoudt en waarom ik het heb gedaan vertel ik je allemaal in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×