Stel je vraag voor de Kerst Q&A video

12 december 2016 3 Comments

Vandaag even iets heel anders dan normaal! Ik wil binnenkort namelijk een Kerst Q&A video gaan opnemen voor jullie maar daar heb ik natuurlijk nog wat vragen voor nodig! Stel dus snel al jouw brandende vragen aan mij!

Ik wilde eerst een Q&A video opnemen die compleet in het Kerst thema zou zijn, dus met allemaal vragen die over de Kerst gaan. Toen bedacht ik me dat dat helemaal niet hoeft: de Kerst sfeer zit sowieso wel in de video. Stel dus gerust al jouw niet Kerst-gerelateerde vragen aan me die je kwijt wilt! Ik ben heel erg benieuwd naar de vragen waar jullie mee gaan komen! De video komt de zaterdag voor Kerst online.

3 Comments

 • k 14 december 2016 at 20:00

  Wat vind je het leukste aan kerst? En de winter? XX

 • Maaike 12 december 2016 at 13:49

  Ga je liever voor een foute kerstrui of (kerst)jurkje?

 • Soraya 12 december 2016 at 12:02

  Wat eten jullie met kerstmis?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×