Persoonlijk

Stel je vraag voor de Kerst Q&A video

Vandaag even iets heel anders dan normaal! Ik wil binnenkort namelijk een Kerst Q&A video gaan opnemen voor jullie maar daar heb ik natuurlijk nog wat vragen voor nodig! Stel dus snel al jouw brandende vragen aan mij!

Ik wilde eerst een Q&A video opnemen die compleet in het Kerst thema zou zijn, dus met allemaal vragen die over de Kerst gaan. Toen bedacht ik me dat dat helemaal niet hoeft: de Kerst sfeer zit sowieso wel in de video. Stel dus gerust al jouw niet Kerst-gerelateerde vragen aan me die je kwijt wilt! Ik ben heel erg benieuwd naar de vragen waar jullie mee gaan komen! De video komt de zaterdag voor Kerst online.

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  k
  14 december 2016 at 20:00

  Wat vind je het leukste aan kerst? En de winter? XX

 2. Reply
  Maaike
  12 december 2016 at 13:49

  Ga je liever voor een foute kerstrui of (kerst)jurkje?

 3. Reply
  Soraya
  12 december 2016 at 12:02

  Wat eten jullie met kerstmis?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.