Stedentrips die ik ooit nog wil maken

16 februari 2017 23 Comments

Zo halverwege het schooljaar begin ik toch echt wel weer vakantiekriebels te krijgen. Nu heb ik vanaf morgen middag een weekje vakantie, maar dit is toch heel wat anders dan daadwerkelijk op vakantie gaan. Ik kijk dan ook weer volop naar travelvlogs en bekijk de beste aanbiedingen. Zo lijkt het me heel tof om in de meivakantie een surprise vakantie te boeken! Door al deze zoektochten heb ik weer een leuk lijstje samen weten te stellen met stedentrips die ik ooit zou willen maken en die deel ik graag met jullie!

Parijs

Parijs is toch wel echt een stad waar je naar mijn idee geweest moet zijn: net als Londen. Londen is toch wel mijn grote liefde en ik ben er inmiddels ook alweer vier keer geweest. Tijd om een keer naar Parijs te gaan dus! De Eiffeltoren zien is toch wel iets wat je gedaan moet hebben naar mijn idee, maar ook de Arc de Triomphe en de Notre Dame staan op mijn to-visit lijstje.

Rome

Rome lijkt me echt een prachtige stad om te bezoeken! Mijn moeder is een aantal jaar terug daar geweest voor een cursus van haar werk en vertelde mij toen over de enorme gebouwen en drukke wegen. Het lijkt me geweldig om rond te lopen in zo’n enorme stad. Ow en natuurlijk om de echte Italiaanse pizza’s, pasta’s en ijs te eten!

Venetië

Venetië is een stad die me onwijs erg trekt door de prachtige foto’s die je altijd ziet van de vele grachten. Of er daadwerkelijk veel te doen is weet ik eigenlijk niet, maar alleen al foto’s maken van hoe schattig en romantisch het er daar allemaal uit ziet wil ik er al heen.

Stedentrips die ik ooit nog wil maken

Praag

Praag lijkt me simpelweg een prachtige stad om te bezoeken en ook geen typische stad zoals Londen of Parijs waar iedereen heen gaat. Natuurlijk is het nog altijd een toeristische plek, maar toch heeft het iets. Alle foto’s die ik zie van Praag geven me een WAUW-effect en het lijkt me dan ook geweldig om er zelf eens rond te lopen.

Boedapest

Sinds ik de vlogs van Rhoda heb gezien van haar reis naar Boedapest weet ik het zeker: hier moet ik een keer heen. Wat een prachtige beelden kwamen er voorbij in die vlog. Ik had me zelf nooit gerealiseerd hoe mooi Boedapest eigenlijk wel niet is, maar wat een geweldige stad lijkt dat me! Volgens mij is er in iedere straat wel iets bijzonders te vinden.

Madrid

Ook van vakanties naar Madrid heb ik al tientallen vlogs zitten bekijken de afgelopen tijd. Wat een prachtige witte gebouwen staan er daar overal! Ook lijkt dit me een hele gezellige stad qua sfeer: tenminste dat idee krijg ik wanneer ik vlogs bekijk en foto’s zie. Zijn er onder jullie mensen die er geweest zijn?

New York

Dit is waarschijnlijk de stad uit dit rijtje waar ik het minst snel naartoe zal gaan vanwege de reistijd, maar wat zou ik graag een keer op Times Square staan. New York is een echte wereldstad waar ik echt een keer naartoe zou willen. Nou lijkt een roadtrip door Amerika me sowieso wel iets, dus wie weet als dat er ooit van komt dat ik New York meteen mee kan pakken.

Dit is de lijst met stedentrips die ik op dit moment graag nog eens zou maken. Ik wed dat die lijst in de loop van de jaren alleen maar zal groeien i.p.v. af zal nemen. Hebben jullie nog aanraders waar ik echt een keer heen moet? Let me know!

23 Comments

 • Ria 13 maart 2017 at 15:49

  Leuk Lijstje. Van te voren goed kijken wat je wilt gaan doen en zien. Niet te vol plannen. Goede wandelschoenen aan…

  Zelf ben ik meer van de natuur 🙂

  • Irina 13 maart 2017 at 17:13

   Ja ik ga zeker uitzoeken wat ik allemaal wil gaan zien en doen ^^

 • Jonna@burgertrutjesNL 16 februari 2017 at 13:48

  Mooi lijstje hoor! Ik vertrek morgen naar Dubai. Zo veel zin in!!!

  • Irina 16 februari 2017 at 19:41

   OMG JALOERS! Heel veel plezier! ^^

 • Joyce 16 februari 2017 at 12:08

  Ik heb dus echt helemaal niks met Venetië, ghehehe. Verona moet je daarentegen echt een keer bezoeken! Misschien heb je daar niet echt een stedentrip voor nodig, want wij doen het meestal in 1 dagje als we op vakantie zijn in Italië, maar het is er wel prachtig! Bij mij staan Rome en New York hoog op m’n lijstje op dit moment. Maar een derde bezoekje aan Londen zou ook geen ramp zijn, hihi.

  • Irina 16 februari 2017 at 19:42

   Hihi Londen blijft ook echt geweldig ^^

 • Maaike 16 februari 2017 at 11:26

  Van al deze steden ben ik alleen niet in Madrid geweest en ik kan je zeggen: allemaal de moeite waard. Ik zou zeggen: ga een keer interrailen kun je veel in 1x doen. 😉

  • Irina 16 februari 2017 at 19:43

   Oew dat is inderdaad ook een goed idee! Voorlopig staat een trip met sprs.me heel hoog op mijn lijstje: lijkt me zo tof!

 • Daphne 16 februari 2017 at 10:55

  Waaaat ben je nog nooit in Parijs geweest? ZEKER gaan! Overigens is het Eiffeltoren hahaha (sorry, taalnazi)

  • Irina 16 februari 2017 at 19:43

   Ow wauw, haha: meteen veranderd!

 • Iraida 16 februari 2017 at 10:38

  Heerlijke lijst! Ik ben dit jaar begonnen met Parijs en Rome. Parijs ben ik al een aantal keer naar toe geweest, maar Rome was mijn eerste keer. Geweldig is nog een understatement, hier moet je echt geweest zijn. Dus ik raad je Rome aan.

  • Irina 16 februari 2017 at 10:46

   Ja het lijkt me ook echt een geweldige stad! Zelf ben ik helemaal verliefd op Londen dus daar moet je ook echt eens heen ^^

   • Iraida 16 februari 2017 at 11:27

    Ja, echt een aanrader. Ik ga zeker nog een keer terug. En we delen dezelfde liefde voor Londen, ik ben ook echt verliefd op deze stad. Ik ben er nu ook twee keer geweest, maar kan er geen genoeg van krijgen. Praag, Barcelona & New York staan ook nog op mijn lijstje. Hopelijk kan ik deze in de toekomst afstrepen.

 • Iris Huijkman 16 februari 2017 at 09:42

  Ik heb gister een last minute reisje geboekt naar Barcelona! Je moet gewoon de stap zetten en boeken!

  • Irina 16 februari 2017 at 10:12

   Helaas is mijn portemonnee het daar niet helemaal mee eens, haha

 • Nicole 16 februari 2017 at 09:26

  Rome en Madrid staan ook nog op mijn lijstje! Het zijn erg mooie plekken waar je heen wilt!

  • Irina 16 februari 2017 at 10:12

   Dankjewel! <3

 • Tania 16 februari 2017 at 07:47

  Londen en Parijs zou ik elk jaar willen doen en New York ook eigenlijk maar dat is wat te duur. Lissabon is zeker een aanrader.

  • Irina 16 februari 2017 at 07:56

   Oew naar Lissabon zou ik inderdaad ook wel willen!

 • Britt van Ommeren 16 februari 2017 at 07:25

  Madrid en Rome staan nog bovenaan bij mij, Venetië lijkt me ook mooi, en Parijs ben ik verleden jaar geweest. Aanrader! New York is denk ik een item dat bij eenieder op de bucketlist staat, net als bij mij, want daar zou ik ook nog heel graag naartoe willen. Leuk artikel!

  • Irina 16 februari 2017 at 07:42

   Ja ik zou zo graag een keer naar New York gaan! Al lijkt sowieso een road trip door Amerika me geweldig ^^

 • Lydia 16 februari 2017 at 07:14

  Wow ja ik heb ook zoveel zin om weer op vakantie te gaan!
  Zelf ben ik inmiddels 2 keer in Rome geweest en dat sfeertje daar is zo fijn!
  Als ik nu kon kiezen waar ik heen zou willen is Rome het eerste 🙂
  Al lijkt mij New York ook echt super gaaf!

  • Irina 16 februari 2017 at 07:42

   Ik ben zelf dus al 4 keer naar Londen geweest en daar wil ik ook nog heel graag naar terug, hihi.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×