Stadswandeling door Berlijn & sightseeing // SRPRS.ME VLOG #2

Stadswandeling door Berlijn & sightseeing // SRPRS.ME VLOG #2

30 maart 2022 1 Comment

Tijd voor srprs.me vlog 2! Op onze tweede dag van onze citytrip hadden we een beter beeld van de stad en wat we hier allemaal wilden zien, dus besloten we de U-Bahn te nemen richting de Brandenburger Tor en vanaf hier een stadwandeling te maken langs allerlei bezienswaardigheden. Ook gaan we naar het Museumsinsel, wat we een hele leuke wijk blijken te vinden en eten aan het eind van de dag heerlijke tapas. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Mitchel 30 maart 2022 at 21:02

  Altijd leuk die sightseeing. Ik ben nog nooit in Berlijn geweest, maar krijg op deze manier wel een goede indruk.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×