Spam je blog!

11 november 2016 9 Comments

Spam je blog!

Ik heb een ontzettend drukke week gehad wanneer jullie dit lezen en daardoor weinig tijd gehad voor het maken van artikelen. Daarom besloot ik voor vandaag om maar gewoon een spam je blog artikel in te plannen! Dit soort artikelen maak ik eigenlijk nooit, maar aangezien ik na vandaag eindelijk weer wat rust heb lijkt het me leuk om wat nieuwe blogs te ontdekken!

Heb jij nou een blog waarvan je denkt dat ik en mijn lezers hem zeker eens moeten bekijken? Laat hieronder dan een reactie achter met daarin een stukje over jou en je blog: maak er iets origineels van!

9 Comments

 • Beautyfavorieten 26 mei 2021 at 17:29

  Leuk! Ik schrijf zelf voornamelijk over beauty producten, zoals haar-, lichaam- en gezichtsverzorging, maar ook over make-up de leukste beauty cadeaus om te geven! 

 • Lipstick Addict 30 november 2016 at 18:08

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog komen voornamelijk beauty en fashion artikelen! x

 • Tamara TS 14 november 2016 at 16:38

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!

  http://marategendraads.nl

 • Sophie 11 november 2016 at 16:21

  Heerlijk om na een drukke week rustig wat blogs te lezen die ik nog niet kende! Ik schrijf over de mutsjes die ik maak voor de Goedgemutste Breicampagne, heerlijke recepten, de leukste dingen om te doen in Rotterdam, de boeken die ik lees en mijn 30-voor-30 lijst. Niet echt iets over beauty of fashion, maar ik hoop dat het je toch een beetje aanspreekt!

 • Kim 11 november 2016 at 12:30

  Leuk!

  Op mijn blog kun je lezen over beauty, lifestyle en persoonlijke dingen. Denk aan nail art creaties, shoplogs, reviews, sieraden en wishlist artikelen! Ik ben nu eenmaal gek op shoppen! Neem je een kijkje?

 • Bianca Schrijft 11 november 2016 at 11:19

  Hier een blog die hopelijk uit de zomerslaap opstaat. Door omstandigheden heeft mijn blog een aantal maanden stilgelegen, maar komt nu weer tot leven. Op mijn blog kom je van alles tegen, boekreviews, maar ook games, gadgets, en films. Verder laat ik via fotoreportages dagjes weg en uitjes zien in Nederland of er net buiten.

 • Nathalie 11 november 2016 at 10:36

  Jaaaa! Daar maak ik zeker gebruik van! Ik heb alleen geen blog maar een youtube kanaal. Ik ben Nathalie, sinds 2 dagen 26 jaar en ik hou van make up en beauty dingen. Er staat nu ook een winactie op mijn kanaal, aangezien ik jarig ben geweest en wie jarig is trakteert! https://youtu.be/zBJbU3VQlhQ ??

 • Aimee 11 november 2016 at 08:25

  Hoi Irina, Wat een leuke oproep. Na een drukke week heb je misschien wel zin om even te ontspannen bij mooie plaatjes van de Middellandse zee en verhalen te lezen over het leven in de Provence. Ik schrijf erover op mijn blog. Veel leesplezier en ik hoor graag wat je er van vindt (als je weer tijd hebt ;)) Groetjes, Aimee

 • Iris Huijkman 11 november 2016 at 08:18

  Hoi! Twee keer in de week dump ik mijn gedachtes op mijn eigen website. Ik denk vooral na over feestjes, lifestyle en andere wilde onderwerpen! Professioneel ben ik nog niet, maar een kijkje nemen is het zeker waard!
  xx

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×