Spam je blog

18 februari 2017 13 Comments

Mijn weekje vakantie is officieel begonnen en ik ga dan ook weer lekker de tijd nemen om blogs te lezen. Oftwel: ik wil nieuwe blogs ontdekken! Perfecte timing voor een spam je blog artikel dus! Vandaag mag je ongegeneerd jouw blog spammen in de reacties.

Maak er een origineel verhaal van waarin je jezelf en je blog voorstelt aan mij en alle andere bloggers die dit zullen lezen. Vertel wie je bent, waar je over blogt en waarom we jou zouden moeten volgen. Ow, en mocht je nu een YouTube kanaal of social media account hebben waar we je écht moeten volgen: let us know!

13 Comments

 • Tamara TS 22 februari 2017 at 03:43

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

 • theFamousSpot 20 februari 2017 at 13:47

  Fijne vakantie!
  Ik run de blog http://thefamousspot.nl en houd mijn lezers op de hoogte van celebrity nieuws uit binnen- en buitenland. Ik kan mijn draai nog niet helemaal vinden, dus lees regelmatig jouw tips! ?

 • Nicole 19 februari 2017 at 18:20

  Wat lief zeg dat we mogen spammen! Mijn blog heet Nicolished.com en op mijn site schrijf ik dagelijks over beauty en skincare en zo nu en dan ook wat lifestyle-related dingen. Ik ben dol op mooie makeup producten en de beste skincare en ik geniet enorm van het schrijven van reviews over deze producten. Dus als je ook geinteresseerd bent in makeup en skincare, neem dan zeker even een kijkje!

 • Jill 19 februari 2017 at 13:02

  Fijne vakantie!

  Ik ben Jill, 26 jaar en blog op http://www.jillopcuracao.nl

  Dit is mijn persoonlijke blog waarin ik een kijkje geef op mijn leven op Curaçao. Verder vind je hier informatie over het eiland en de bezienswaardigheden. Deze worden overigens steeds meer aangevuld.

 • Dewi 19 februari 2017 at 08:50

  Wat lief dat we mogen spammen. Hier moeten we nog wachten op een week voorjaarsvakantie. Ik ben Dewi en ik blog op firmamama.nl Ik blog over de dingen die ik meemaak als meidenmama van 2 meiden. Verder leuke recepten, shoplogs, Reviews etc

 • Elien 18 februari 2017 at 16:22

  Altijd leuk om te spammen, zo ontdek ik zelf ook nieuwe blogs! Ik lees er echt veel :-). Ideaal dus!
  http://www.littlelouvain.com is mijn website, hier schrijf ik over mode en lifestyle en over de talrijke evenementen die ik bijwoon.

  XXX

 • Lonneke 18 februari 2017 at 15:06

  Lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Lonneke, moeder en blog dagelijks op Nail Passion.. Ik heb een zwak voor nagellakken waar ik veel overschrijf en niet alleen dat maar ook schrijf ik graag over beauty en persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op http://www.nail-passion.nl

 • Kim 18 februari 2017 at 10:09

  Leuk dat er gespamd mag worden! Ik ben sinds kort een blog begonnen over lifestyle, psychologie en gezondheid. http://www.wereldvanpsychologie.nl
  Ben benieuwd wat je ervan vind 🙂

 • Soraya 18 februari 2017 at 10:03

  Fijne vakantie gewenst 🙂

  Ik ben Soraya, 25 jaar en ik schrijf zo nu en dan korte gedichten. Deze kun je vinden op mijn FB-pagina: https://www.facebook.com/Poems-by-Soraya-229858320773277/
  of mijn instagram: sorayapequena

  Je moet ervan houden 🙂

 • Fleur 18 februari 2017 at 10:02

  Heerlijk vooruitzicht! Wij moeten nog een weekje wachten op de vakantie. Graag kom ik even mijn blog bij je spammem. http://www.mamasliefste.nl is een mama/familie blog met persoonlijke bekentenissen en life hacks voor het moederschap. Ook vertel je graag over de nieuwste producten en leukste uitjes. Vandaag kun je bijvoorbeeld 4 kaartjes winnen voor Plopsaland. Leuk om naar toe te gaan in de vakantie!
  Ik ben ook te volgen op FB, IG, Twitter, Pinterest, Google+ onder de naam mamasliefste. Kom je een kijkje nemen?

 • Ria 18 februari 2017 at 09:49

  Fijne vakantie Irina!

 • Melanie 18 februari 2017 at 08:51

  Ik ben Melanie. Mijn blog heet BMelloW. Ik blog over het mama zijn, knutselen maar ook tips, persoonlijke verhalen en actuele onderwerpen. Of ver van alles wat.

 • Lieke 18 februari 2017 at 08:36

  Fijn dat je vakantie hebt en leuk dat wij mogen spammen. Nou ik ben Lieke en ik blog nu net een jaartje op http://www.lifestylelieke.nl ik blog onzin over mijn leven en dingen die ik meemaak en doe, af en toe een beauty of fashion artikel tussendoor en ook ben ik heel creatief met het maken van DIY en recepten die ik met jullie deel op mijn blog. Dus neem zeker even een kijkje 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×